Apple si zaregistroval novou doménu. Kdy se auta dočkáme?

15

Zvěsti o připravovaném vozidle z dílny Applu se nesou již několik let. Apple opravdu něco připravuje. Důkazem budiž doména, kterou si zaregistroval. Nemusí se však nutně jednat o automobil, na kterém Apple pracuje.

TIP: Tesla Motors a Apple. Co vše je spojuje?

O automobilu s nakousnutým jablkem ve znaku se spekuluje již nějaký ten rok. Pod tímto kotlem přitápí i informace o tom, jak Apple přetahuje zaměstnance Tesly Motors a naopak. Společnost Mission Motors podle všeho zkrachovala právě kvůli Applu, který přetáhl jejich zaměstnance.

Apple

Poslední indicie vede k tomu, že se Apple opravdu věnuje projektu, jenž souvisí s automobilem, neboť si americká společnost zaregistrovala doménu s názvem Apple.car. Momentálně se nejvíce skloňuje rok 2019 až 2020 jako nejpravděpodobnější pro odhalení toho, na čem Apple pracuje. Nemusí se nutně jednat o automobil, ale může jít o projekt, který se stavěl vedle CarPlay a přinesl by nové možnosti propojení iPhonu a automobilu.

Podle serveru MacRumors vlastní Apple hned několik domén. Mezi nimi je Apple.cars nebo Apple.auto. Celý automobilový projekt je údajně označován Titan. Pracovat na něm má několik stovek lidí.

Zdroje: autoblog.com

Diskuze ke článku
iovecka
No ... a microsoft mat auto nebude ? ;)
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
Myslim si,ze toto auto nebude mat okna..... :)
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 11. 1. 2016 19:02
Mňa by zaujímala cenovka. Podľa Apple to bude na úrovni strednej triedy za cenu superšportu.
R1S0
no ja dufam ze nikdy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze