Jarní Apple keynote se pravděpodobně uskuteční 21. března

Dle posledních spekulací představí Apple své nové produkty 21. března. Dočkat bychom se měli nového menšího iPhonu SE a zmenšeniny iPadu Pro. Dojít by mělo i na nové příslušenství pro Apple Watch.

Dlouho spekulované datum jarní prezentace nových produktů kalifornského giganta se zdá padlo. Ačkoliv 15. březen byl ještě v tomto týdnu aktuální a důvěrné zdroje se na něm shodovaly, nyní vyplynulo na povrch datum nové. Tím má být pondělí 21. března a dle Johna Paczkowskiho z BuzzFeedu se bude prezentace konat v samotném sídle Applu, které bylo mnohokrát pro představení nových produktů využito.

Apple iPhone 6s Plus

Jak je ve zvyku, Apple své keynote potvrzuje zhruba 14 dní dopředu, do té doby se jistě mohou upřesnit různé úniky o tom, jakých produktů se jarní prezentace bude týkat. Nicméně nejsme na pochybách, že největší prostor dostane čtyřpalcový iPhone, který ponese název SE (Special Edition). Mělo by se jednat o hardwarově totožný model s iPhonem 6s, ovšem s designem iPhonu 5s. Světlo světa také pravděpodobně spatří nový iPad Pro s 9,7palcovým displejem, podporou Apple Pencil a Smart konektorem pro připojení klávesnice. Mluví se také o nových řemíncích pro Apple Watch a dočkat bychom se měli i vydání iOS 9.3 a nového softwaru pro OS X i pro samotné hodinky.

TIP: Nový čtyřpalcový iPhone zachycen na fotografii?

Jaké novinky byste si přáli, aby Apple na jarní keynote představil?

Zdroje: buzzfeed.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze