Jak se vyrábí a testuje nový Samsung Galaxy Alpha

5

K dispozici jsme dostali informace a fotografie, které popisují proces testů a výroby nového Samsungu Galaxy Alpha. Samsung je na svůj nový smartphone patřičně hrdý a pečlivě zdokumentoval nejzásadnější kroky testování tohoto nového vrcholového modelu s kovovým rámečkem.

Samsung je velmi pyšný na proces výroby a testování nového Samsungu Galaxy Alpha. Proto nám nyní dovolil nahlédnout za oponu a můžete se sami podívat, jak výroba takového telefonu může vypadat. Na počátku stojí kus železa, ze kterého se strojově vyrobí typický tvar rámu Alphy. Během procesu se také připraví prostor pro baterii a vnější část rámečku je upravena do svého finálního tvaru. Rámeček se následně obarví na požadovanou barvu. Potom se celý rámeček brousí diamantem, aby dostal svůj vzhled.

Tip: První krásný Samsung: vyzkoušeli jsme kovové Galaxy Alpha

Fotopříběh testování

Po sestavení telefonu je kus odeslán na otestování kvality, kde si Alpha projde několika testy. Například zde najdeme test pádu z různých výšek, a to hned několikrát po sobě. Pevnost v ohybu je další ze zprostředkovaných testu a telefon je uprostřed položen na pevné podpoře a následně dojde k vyvinutí tlaku na oba konce telefonu zároveň. Třetí ze zmíněných testů je pevnost v krutu, který se provádí uchycením telefonu vespod a nahoře do pevného úchytu, ty se následně pomalu otáčí v opačných směrech, jeden po směru hodinových ručiček, druhý proti. Ze všech Galaxy zařízení je Alpha prý nejodolnější a nejpevnější telefon, což není žádné překvapení.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lukáš
Takových cirátů kvůli Samsungu s androidem, to je vážně zbytečné. Toho korejce nebude už brát nikdo vážně, i kdyby byl ze zlata.
mrazik
mozna mel byt prvni obrazek jak typci ze samsungu stoji dva roky nad iphonem 5 a premysli,jak udelat stejne boky....kazdopadne samsungu gratuluju,ted jiz nic jineho zas nejakou dobu delat nebude :))
mental.disease
Skvelý marketing!
Najskôr všetky weby prinesú "nezávisle" na sebe, aká je Alpha krásna naživo..
Pritom je to Galaxy SII s rámikom aký mal predtým iPhone, Huawei P6/P7, Lumia 930, Xiaomi Mi4..

Teraz masáž o špičkovej výrobe a testingu.
O Xperia radu Z sa ale nepíše že sú KOVOVÉ..

Ale nemám nič proti Alphe. Celkom fajn telefón..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze