Dotek luxusu: Samsung Galaxy Alpha s koženými zády za 649 euro

5

Samsung Galaxy Alpha je jednoznačně povedený kousek. Zaujme především kovovým rámem, který je (nebo alespoň dlouhou dobu byl) u značky Samsung velmi málo častým úkazem. Záda jsou však stále plastová a tak se francouzská designová studia rozhodla tuto nedokonalost napravit.

Nepřehlédněte:

Samsung Galaxy Alpha

Model Galaxy Alpha byl po dlouhé době smartphonem, který se snažil odklonit od zažitých standardů značky Samsung. To se celkem povedlo a Alpha si své sympatie získala. Rámeček smartphonu je sice kovový, záda jsou ale stále plastová. Co s tím?

Kožený Samsung Galaxy Alpha

Na oficiálních stránkách společnosti Samsung v jejich francouzské mutaci se objevil Samsung Galaxy Alpha v hned čtyřech verzích s koženým zadním krytem s plastickou úpravou, ale však pouze v omezeném množství 100 kusů od každého druhu. Samsung se na výrobě limitované edice Galaxy Alpha dohodl s francouzskými designovými studii Free Lance a Jean-Baptiste Rautureau

Dodáme, že přední strana zařízení může být buď v odstínech stříbrné, případně zlaté. Cena je nastavena na 649 euro, což je „o pouze“ o 80 dolarů více, než kolik Samsung požaduje za běžnou verzi (u nás se běžná verze prodává cca za 16 500 Kč), vzhledem k výjimečnosti zařízení se jedná o poměrně příjemnou cenu. Spolu s telefonem obdržíte také certifikát pravosti.

Zdroje: engadget.com, samsung.com

Diskuze ke článku
Redmarx
Je mi jedno, jestli je to prava kuze nebo jen imitace, ale je to hrozny, nic kycovitejsiho jsem uz dlouho nevidel. Je to dost podobny jako trend se sklenenymi zady, jakop proc? Proste se mi plat libi nejvic, samozrejme pokud budou zada ze slitiny hliniku, branit se tomu nebudu, idealne bych to videl na nejakou horcikatou slitinu jako to maji lepsi notasy.
Hop
Stojí 649€ a je dražší o 80$.Tak jakou měnu si máme vybrat?
Jaroslav G. Maschek
Jaroslav G. Maschek
Hoooodně nevkusné .....
mexican
my v mexiku mame radi samsung,ale to co je brano jako luxus to neni ani standard.ale v evrope to bude stacit

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze