Jak fotí Samsung Galaxy Alpha? ISOCELL senzor v akci

23

Samsung Galaxy Alpha je novou vlajkovou lodí Samsungu, po stránce designu, která po velmi dlouhé době přináší razantnější změny v konstrukci. Telefon má také fotoaparát, který má rozlišení 12 megapixelů, a podle nových informací také ISOCELL senzor, kterým disponuje i Samsung Galaxy S5.

Smartphone Samsung Galaxy Alpha je zajímavý hned z několika důvodů, ať je to jeho tenkost, design s ocelovým rámečkem nebo celkem kompaktní rozměry. Jedna zajímavost ale není na povrch zřejmá. Je to totiž fotoaparát, jehož 12 Mpx snímač obsahuje technologii ISOCELL, která pomáhá zlepšovat kvalitu obrazu díky lepšímu zvládání vysokého dynamického rozsahu.

Snímky z předprodukční verze Samsung Galaxy Alpha

Spolu s novými snímky z fotoaparátu nového Samsungu Galaxy Alpha tak dostáváme informace o tom, jaký fotoaparát v telefonu vlastně je. Fotky z telefonu vypadají opravdu pěkně, a to i přesto, že se jedná o předprodukční verzi. Server GSMArena, který má předprodukční verzi již k dispozici na vyzkoušení, s telefonem také natočil video ve 4K rozlišení, které též nevypadá špatně.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
JacoBee
Za ty prachy nesmysl...
Jirka
Mně by spíše zajímalo jak fotí nové Xiaomi mi4. Netrpělivě čekám na recenzi. Kdo si počká, ten se dočká.. :-) Přece jen Xiaomi bude cenově mnohem více dostupnější, než tento předražený model a doufám, že Samsung zadupe do země. :D
Radim Horák
Radim Horák
Přiznám se že do problematiky LTE extra nevidím a věřím tomu co píšete, jen mě trochu nadzvedl komentář '..podobným odpadem'. Zajímalo by mě tedy, jak je to s tím pokrytím ČR.. doteď mi v telefonu bez problémů H+ stačilo na vše, ať se bavíme o rychlosti navázání spojení, tak i rychlosti stahování.
Kuba
"aktuálně přes 80% území ČR" :D :D :D :D :D :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze