Huawei P8 a P8 max: kdy se novinky objeví na našem trhu? (přehled)

10

Krátce po oficiálním představení novinek od Huawei přispěchalo české zastoupení s předpokládanými termíny zahájení prodeje a také startovními cenami.

Huawei P8 a P8 max na oficiálních snímcích

Ve středu odpoledne Huawei v Londýně představil své dva klíčové modely pro letošní rok. Světlo světa spatřila vlajková loď Huawei P8 a řádně zvětšená varianta Huawei P8 max. Prvně jmenovaný model již máme možnost testovat a přinesli jsme vám nejen podrobné první dojmy, ale také srovnání výkonu s konkurencí.

Huawei P8

Zcela potvrzený je příchod na český trh v případě modelu Huawei P8 ve variantě s podporou jedné SIM karty a 16GB úložištěm. Na pultech českých obchodů se objeví koncem května 2015 a cena je nastavena na 12 990 Kč.

Huawei P8 max

Huawei však připravil také prémiovou variantu modelu P8, která disponuje 64GB úložištěm. Ta by se měla na našem trhu objevit ale až ve druhé polovině roku za cenu 15 990 Kč. Ve stejný čas by se k nám mohl dostat také Huawei P8 max ve variantě s podporou dvou SIM karet a 16GB úložištěm. Jeho cena je předběžně nastavena na 15 490 Kč, avšak může se stát, že se nakonec s tímto modelem na našem trhu nesetkáme.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lukáš
16GB je dneska skoro nepoužitelná paměť a cena za 64GB je už nemalá. Pořád je to ale minimálně o pět a víc tisíc méně, než co nabízejí ostatní výrobci. To se prostě musí osahat a uvidí se na místě.
Honza “Nedos” Nedvěd
Honza “Nedos” Nedvěd
Asi takle, základní měla začínat na 32 a slovo premiová u 64 bych uplně vypustil.
Gurp
A pokud uvadite podporu jedne sim karty, znamena to, ze bude bez pametovych karet nebo ne? Vzhledem k tomu, ze jinak je ve druhem slotu bud pametovka nebo druha sim
Mirek
Kdo by čekal že se docela povedený mobil k nám nedostane ve verzi dual sim. Nic nového pod sluncem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze