Huawei Watch na oficiálních videích (aktualizováno)

Novináři z celého světa se přesouvají na veletrh MWC 2015 v Barceloně, kam jsme se vypravili také my. Výrobci naopak představují další teasery a bannery zobrazující chystané produkty, vždy pečlivě zobrazené tak, aby nebylo prozrazeno příliš mnoho. Huawei na to ale šel jinak.

Aktualizováno 1. 3. 00:10

Huawei uvedl dvě oficiální videa, která zachycují hodinky v celé kráse. Doslova. Pokud budou vypadat takto dobře i naživo, máme co do činění s nejhezčími chytrými hodinkami s Android Wear. Videa ale nezachycují jen elegantní křivky hodinek, několik barevných variant a kožený nebo ocelový pásek, ale prozrazují také některé prvky výbavy. Tělo hodinek má například průměr 42 milimetrů (displej je menší), nechybí senzor tepu a zaujme safírové sklíčko displeje.

Původní text z 27. 2.

Přímo na letišti jsme se totiž mohli na běžném banneru podívat na nové hodinky od Huawei s Android Wear v celé kráse. Společnost Huawei, která již v minulosti uvedla náramek TalkBand B1, si tak na veletrh MWC 2015 přivezla také nové chytré hodinky Watch, jejichž existenci prozradila právě (zřejmě nechtěná) reklama na barcelonském letišti. Hodinky mají kulatý displej a na reklamě vypadají velmi elegantně. Dále můžeme vypozorovat kovovou konstrukci, několik barevných variant a různé řemínky. Oficiálně ještě Huawei hodinky nepředstavilo a na kompletní specifikace si budeme muset počkat. Co ale víme je, že poběží na Android Wear.

Huawei pořádá tiskovou konferenci v Barceloně v neděli v 13:30. Tiskové konference se budeme účastnit a přineseme vám samozřejmě také on-line přenos.

TIP: Google údajně letos chystá dva Nexusy: vyrobí je LG a Huawei

Huawei Watch

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
jan
Takže tentokrát kopie moto 360...
Adam
No tak jestli budou mít rozumnou cenu a výdrž aspoň 3 dny, tak si konečně koupím nějaké wearables. Musím říct že design se jim fakt povedl
R1S0
omg v poslednej dobe vsetci vsetko nechcene predstavuju, ubadzaju, ukazuju.... to tam asi vsade musia robit total hlupaci...
Luke
Pokud budou vypadat opravdu, tak jak na obrázku, tak jsou to jedny z nejhezčích hodinek z nositelné elektroniky. Nikdy jsem neměl potřebu si něco takového koupit, ale nad tímto kouskem bych vážně uvažoval :-)
Pro zajímavost: https://www.youtube.com/watch?v=IpPkXNlTkNc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze