Honor 6 Plus se dvěma fotoaparáty se ukáže již zítra (2× aktualizováno)

5

Čínský Huawei připravuje další novinku řady Honor, která je na našem trhu nyní známá spíše jako samostatná značka Honor. Půjde o Honor 6 Plus, který bude lákat především na hned dvě čočky fotoaparátu na zadní straně.

Aktualizováno 15. 12. 2014

Pouhý den před oficiální premiérou unikají ještě další dva snímky, které zachycují novinku Honor 6 Plus. Na nepříliš kvalitních fotografiích je však vždy důmyslně skryta oblast fotoaparátu, která nejvíce láká. Honor 6 Plus by měl totiž lákat na dva fotoaparáty vedle sebe. Představení proběhne již zítra 16. prosince v Pekingu.

Honor 6 Plus

Aktualizováno 4. 12. 2014

Po několika dnech opět slyšíme o chystaném Honoru 6 Plus. Potvrzují se dvě kamery a možnost přeostřovat, což dokládají uniklé snímky, na kterých je vidět, že bude možné měnit hloubku ostrosti na pořízeném snímku. Světlo světa spatřila také porovnávací fotografie s blízkými konkurenty, na kterou se můžete podívat níže.

Různé hloubky ostrosti
Srovnání fotografií (zleva): Honor 6 Plus, HTC One (M8), Samsung Galaxy S5 a Apple iPhone 6 Plus
Původní informace z 25. 11. 2014

Před nedávnem se na našem trhu zabydlela značka telefonů Honor. Mnozí však jistě tušíte, že výrobcem těchto modelů je Huawei. Ten nyní připravuje model Honor 6 Plus, který se bude snažit začlenit mezi ty nejlepší. Dle spekulací by měl nabídnout 5,5palcový FullHD displej, osmijádrový procesor s taktem 1,8 GHz, 3 GB RAM, až 32GB interní paměť s podporou paměťových karet či operační systém Android 4.4.4 KitKat.

Huawei Honor 6 Plus

Díky úniku na TENAA, což je čínský ekvivalent pro FCC, již známe také rozměry zařízení. Ty by měly být 150,4 × 75,68 × 7,5 milimetrů. Odhalena byla také podoba, co je klíčové. Honor 6 Plus by měl totiž disponovat dvojicí zadních kamer. Zdá se, že by mohlo jít o podobné řešení, které nabízí HTC One (M8). Že by Huawei také koketoval s možností přeostřování fotografií? Dozvědět bychom se vše měli 16. prosince, kdy by mohlo dojít k oficiálnímu představení.

Zdroje: news.mydrivers.com, phonearena.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Diskuze ke článku
Igor
Těším se na něj. Huawei mám rád :)
Fonzii
Zrovna u HTC M8 mi prijde jako drzost ukazovat snimek bez aktivovane teto funkce, jelikoz byl HTC M8 jako prvni, co tuto funkci mel. Jakmile by aktivovali, vysledek by byl podobny s Huawei.
Xspy
Pro stereoskopii bych podobné vybavení uvítal. K mršení snímků pohodlně postačuje software AfterFocus ....
M
Asi jsem debil, nechápu proč mít v mobilu 2 zadní fotoaparáty..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze