HTC údajně chystá levný 7palcový tablet s označením T7

5

HTC nikdy nebylo na poli tabletů nijak zvlášť aktivní a na nějaký nový model se již delší dobu čeká. O jedné novince se však opět začalo spekulovat. Dle prvních informací by se mělo jednat o menší tablet s pouze základnější výbavou.

HTC

Posledním tabletem, který má na svědomí HTC, je stále ještě v zahraničí prodávaný Nexus 9. Nyní se však objevily informace o tajném tabletu HTC T7, který by se měl zařadit mezi vůbec ty nejmenší tablety. Úhlopříčka displeje se zastaví jen 6,9 palcích, přičemž využito bude HD rozlišení. Pod kapotou se bude nacházet méně známý procesor Spreadtrum SC8830 se čtyřmi jádry a taktem 1,3 GHz. Podpořen bude pouze základní operační pamětí o velikosti 1 GB. V případě úložiště bude moci uživatel počítat se 16 GB.

HTC T7

Prostředí dostane na starost Android 5.0 Lollipop a zadní fotoaparát má poskytnout 5megapixelové rozlišení. Odhaleny byly také specifikace ohledně konektivity. V tomto ohledu by mělo HTC T7 nabídnou například Wi-Fi, GPS, NFC a Bluetooth. Datum představení prozatím není známo, avšak spekuluje se již o únorovém termínu v rámci veletrhu MWC 2016.

Zdroje: timesnews.co, gsmarena.com

Diskuze ke článku
disius
Vzhladom na cenovu politiku HTC za posledne obdobie, by ma zaujimalo co si predstavuju pod pojmom "levny tablet".
Var-G
HD na 6,9" ? fuj
Tomáš Vaněk
Tomáš Vaněk
Jak může někdo v roce 2016 dát do tabletu pouze HD,takt 1,3 a 1 GB RAM ? ....a hlavně si myslim,že každej tablet by měl začínat na osmi palcích. Ale zase když bude stát trojku,tak proč ne.
Tomáš Vaněk
Tomáš Vaněk
....jo a na androidu 5 ?????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze