HTC představilo Droid DNA: 5 palcový model Butterfly J pro USA

19

Ve včerejších večerních hodinách HTC v New Yorku společně s operátorem Verizon představilo svůj špičkový model Droid DNA s pěti palcovým displejem a špičkovou výbavou. Nejde však o žádnou extra novinka, ale o americkou verzi nedávno představeného modelu Butterfly J.

Výbava se tedy zcela shoduje a mírné odlišnosti můžeme najít jen v designu či přítomnosti loga operátora Verizon na těle telefonu. Ve výbavě tedy nechybí obrovský pěti palcový displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů, navíc je nejnovějšího typu Super LCD 3. Procesor je čtyřjádrový s taktem 1,5 GHz a nápomocna mu jsou 2 GB paměti RAM a rovněž grafický akcelerátor Adreno 320. Interní paměť činí 16 GB, kterou bohužel není možné rozšířit paměťovými kartami. Operačním systémem je Android 4.1 Jelly Bean.

HTC Droid DNA

Fotoaparát nabízí už vcelku klasické rozlišení 8 megapixelů a samozřejmě nepostrádá automatické ostření s LED diodou. Vhod přijde i přední kamerka s rozlišením 2,1 megapixelu. V datové výbavě neschází ani moderní sítě LTE. Vystřízlivění ze skvělých parametrů přináší baterie s kapacitou pouze 2020 mAh, což je s ohledem na velikost displeje velmi málo.

HTC Droid DNA se na trhy v USA dostane již během listopadu. Bohužel stále nepadlo slovo o mezinárodní verzi. Spekuluje se však, že by ji HTC mohlo představit v lednu na veletrhu CES či v únoru na veletrhu v Barceloně.

Zdroje: mobileburn.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
bEGBIE
HTC sa asi nikdy nepouci.
mental.disease
Mate tam chybu "nelze" ji rozsirit o pam. karty..
Na úvod bude iba 16GB (11GB dostupná) neskôr pribudne 32GB verzia. Škoda toho mohol to byt best mobil. Teda až na tu batériu 2020 mAh je zalostne malo na taky displej, chcelo by to aspoň 3Ah..
http://www.androidauthority.com/htc-droid-dna-vs-samsung-galaxy-note-2-130856/
Peta
To je pánové úplně jedno, highendový stroj musí mít paměťové karty, snad vyjímka by byla kdyby tam dali 64GB interní. Tohle je zabité, je to telefon šmejd, když do něj pomalu nic nedám....
Detailista
HTC zřetelně nechápe, že se pokouší o výrobu kapesních počítačů, alespoň podle trapné kapacity baterky (která opět nejde vyměnit) a absence SD slotu. Jejich poslední model před krachem bude mít 4k 7" displej, 5mm tloušťku, hmotnost 50g a výdrž na jedno dobití půl hodiny. :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze