HTC představí 19. září své první Windows Phone 8 telefony

Tchajwanské HTC konečně odhalilo datum a místo konání své již dříve avizované akce, na které představí své důležité novinky pro zbývající kvartální období tohoto roku. Jaké novinky můžeme v podání výrobce očekávat?

Letošní září bude z hlediska představování nových mobilních zařízení opravdu velmi rušný měsíc. Již dnes v odpoledních hodinách představí své triumfy finská Nokia v podobě několika klíčových smartphonů s Windows Phone 8. Několik dní poté, konkrétně 12. září, potom můžeme očekávat představení nejočekávanějšího telefonu roku, svou tiskovku totiž pořádá americký Apple, a světu se konečně oficiálně představí iPhone 6. generace a snad i zmenšená verze populárního iPadu.

Čtěte - Tajné HTC 8X (Accord): unikají další informace (aktualizováno)

Dnes k tomu všemu oznámilo datum představení svých novinek i HTC. Svoji tiskovou konferenci bude společnost pořádat v americkém New Yorku, a to 19. září od 11:00 hodin tamního času. Co můžeme očekávat? Spekulace mluví například o tom, že tchajwanci si nechtějí nechat ujet čím dál rychleji se rozjíždějící vlak jménem Windows Phone 8. Dočkat bychom se tedy měli určitě minimálně jedné novinky s tímto systémem. Další tajné informace, které prosákly na zákoutí internetu, mluví o 10 palcovém tabletu s Androidem, a také o představení velmi výkonného high-end telefonu opět s Android OS.

Tip: Windows Phone 8 budou barevnější. Podívejte se

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze