HTC potvrzuje Android 6.0 pro 12 svých modelů

9

HTC je v posledních letech průkopníkem vcelku rychlých aktualizací, které navíc míří na značnou část svého portfólia. Nyní se zdá, že ani letos nehodlá výrobce polevit a včera představený Android 6.0 Marshmallow se dostane hned na 12 modelů HTC, přičemž na první již koncem tohoto roku.

Podpora telefonů s Androidem je často diskutované téma, neboť mnoho modelů se v podstatě netěší žádné podpoře. Čest však patří výjimkám, mezi které se řadí také HTC, které podporu u některých modelů protáhlo i přes dva roky. V poctivé práci navíc výrobce hodlá pokračovat také letos. Včera byl totiž oficiálně představen nový Android 6.0 Marshmallow a HTC záhy na svém Twitteru zveřejnilo seznam hned 12 zařízení, která se na novou verzi mohou těšit. V tuctu zařízení se objeví modely z vyšší a střední třídy, což bylo očekávané. Radost udělá, že poslední vlajkové lodě, modely One M9 a One (M8), se aktualizace dočkají ještě v tomto roce.

HTC

Která HTC obdrží Android 6.0?

Přesné datum zahájení aktualizací HTC prozatím nezveřejnilo. Moudřejší bychom však mohli být možná už 20. října. Na tento den rozeslalo HTC pozvánky novinářům a očekává se představení podoby prostředí Sense spolu s Androidem 6.0. Dozvědět bychom se také mohli termín aktualizací prvních modelů.

HTC
Pozvánka HTC na představení Androidu 6.0 pro jeho modely

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Filip
Asi jste tam zapoměli napsat HTC one m7, protože tam nemůže být 816 a m7 ne. m7 je ve všem lepší
Pavel Bartos
Pavel Bartos
A co M8S?
Martas
No právě a kde je M8s? :-(
Raymond
Myslíte, že se to týká i dual SIM modelů vyjmenovaných typů? Na oficiálních stránkách jsem nic nenašel:(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze