HTC One uniká těsně před představením: 7 živých fotografií a video

10

Hodina a kousek nás dělí od začátku tiskové konference, na které bude představeno HTC One. Výrobce však novinku neuhlídal. Známe její podobu a nyní unikají i první živé snímky.

O HTC One se diskutuje bezmála dva měsíce. Během této doby jsme byli svědky úniků informací o výbavě, ale především živých spekulací o podobě telefonu. Dnes dopoledne unikl první oficiální obrázek a v podstatě tím stvrdil podobu modelu One. Snad už úplnou jistotu dávají aktuální živé snímky, které přinesl server telefonino.net. Původně se mělo sice jednat o videopohled, nicméně video je aktuálně nedostupné. Podívat se ale můžeme hned na několik fotografií.

Nepřehlédněte: HTC představuje model One: jsme v Londýně a sledujeme vše živě!

První oficiální snímek

Na nich se HTC One odhaluje v plné kráse v bílé variantě. Potvrzuje se tak netradiční řešení kláves pod displeje, mezi které je zakomponováno logo výrobce. Dále zaujme tenké tělo i zadní strana, která by možná někomu mohla připomenout Xperii P od Sony. Bohužel také vidíme odemykací klávesu na horní hraně, což není nejlepší řešení. Nezapomnělo se ani na klávesy regulující hlasitost, jsou klasicky na pravé straně.

HTC One - první živé snímky

Jak se vám HTC One líbí? Dejte nám vědět do komentářů a určitě nepropásněte začátek tiskové konference, který je v 16:00 a vše můžete sledovat prostřednictvím našeho online přenosu. Jsme přímo v Londýně a večer se tak můžete těšit na dojmy, fotografie a komentovaný videopohled.

Nepřehlédněte: HTC představuje model One: jsme v Londýně a sledujeme vše živě!

Zdroje: telefonino.net

Diskuze ke článku
Tomáš
Zozdau mi strašne pripomína XPERIU P, ale aj tak sa mi veľmi páči, som zvedavy na video :)
MM
To odemykaci tlacitko nahore je fakt pruser u takhle velkyho telefonu ... Jinak vypada pekne ...
Dan
Opět jedna podceněná věc, která už se stává bohužel zvykem. Pokud to má být konkurenční fototelefon, měl dostat pořádnou optiku a né nějaké sklo od korejce. Přitom na optice záleží mnohem více, než se zdá. Tím hrozí opět fakt, že majitelé se budou chlubit svým superfoťákem a přitom je s kvalitou v pohodě strčí do kapsy i stařičká N8 a hravě 808. Ale třeba přijde překvapení a bude to jinak, jenže fotky napovídají, že se překvapení konat nebude.
trix
Celkově moc povedený design. Rozhodně o strašný kus dál oproti SGS III. Ovšem trošku nerozumím těm "dělícím" čarám nad čočkou fotoaparátu..?! Proč jich je tam tolik. Kazí mi to trošku dojem z tak pěkného telefonu... Třeba ale budou mít svůj význam, uvidíme:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze