HTC One (M8) for Windows bude dostupné u amerického T-Mobilu

2

Krátce po tom, co americký operátor Verizon oznámil svojí exkluzivitu, co se prodeje nového HTC One (M8) for Windows týče, se nyní ozval americký T-Mobile, který potvrdil, že nový špičkový model s Windows Phone 8.1 začne nabízet již brzy. To znamená, že expanze (M8) for Windows pokračuje úspěšně a časem se tak můžeme dočkat evropské verze.

Netrvalo to dlouho a americký operátor Verizon brzy ztratí svojí exkluzivitu, kterou byl prodej modelu One (M8) for Windows od HTC. Při uvedení telefonu do prodeje HTC říkalo, že bude prodejní místa rozšiřovat podle toho, jak se telefonu daří a očividně se mu v USA nejspíše daří dobře, protože ho má do nabídky brzy zařadit i americký T-Mobile.

Tip: HTC One (M8) s Windows Phone má lepší výdrž, než s Androidem

HTC One (M8) for Windows

Ten to nyní oficiálně potvrdil, a také na povrch vypluly informace o tom, že prodej smartphonu plánuje i AT&T a Sprint, a to ještě do konce letošního roku. Tyto informace jsou důležité i pro nás, jelikož HTC prohlásilo, že globální prodeje se stanou pouze tehdy, že se telefonu bude dařit v USA. Přejme tak americkým operátorům hodně štěstí, ať si ho můžeme také osahat a koupit u nás.

Zdroje: newsroom.t-mobile.com, explore.t-mobile.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Colonel
Viem ze sa to sem nehodi,ale predsa nieco na pobavenie,server mojandroid.sk a XDA Developers zistil,ue Samsung Galaxy Alpha vobec nie je kovovy,ten ram je z plastu a je pokryty tenkou vrstvou kovu https://www.facebook.com/xda.developers.czsk?fref=nf

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze