HTC One (E9) vystrkuje růžky: 5,5" displej, nový design a Android 5.0

10

Je tomu něco málo přes týden, co se nám naskytl pohled na oficiální verzi modelu HTC One (M9). Na internetu se nyní již objevují snímky modelu HTC One (E9), který by měl být výkonově srovnatelný s právě představenou vlajkovou lodí.

Možná jste s napětím čekali na novou vlajkovou loď od HTC a očekávali jste razantní změny. Kromě hardwarové výbavy byla novinka ale spíše zklamáním a rozhodně jsme čekali více inovací. Naše nenaplněné touhy by ale částečně mohlo naplnit chystané HTC One (E9), které se nejenom ukazuje na prvních snímcích, ale máme k dispozici také hlavní hardwarové specifikace, které si nezadají se současnou vlajkovou lodí HTC One (M9).

TIP: Idris Mootee z HTC chce vrátit marketing společnosti ke kořenům

HTC One E9
Takto bude vypadat HTC One E9

Hlavní změnou je čipset, jelikož místo Snapdragonu 810 se HTC rozhodlo použít čipset MediaTek 6795 s osmijádrovým procesorem na frekvenci 2,0 GHz. Operační paměť činí 3 GB a interní úložiště nabídne celých 32 GB. Snímky pořídíte jak přední 4Mpx Ultrapixel kamerkou, tak i zadním 20Mpx snímačem. Narostl také displej, konkrétně na 5,5 palce a rozlišení bylo zvýšeno na QHD. Počítat máme i s DotView krytem a Androidem 5.0 s nadstavbou HTC Sense 7. Telefon zajímavě vypadá, má skvělou výbavu a svoje zákazníky by si určitě našel. Teď už jenom počkat na oficiální odhalení a finální cenovku, která určitě nebude nízká.

Zdroje: techtimes.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Aďo
V čom je ten dizajn nový ..?? Okrem zvláštneho umiestnenia fotoaparátu, ktorý je ako ´´päsť na oko´´..
Za mňa to vyzerá celé dosť zle.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Čím ďalej tým horšie ...
Tony
Tak ta čočka to slušně zabila.To je opravdu odporný design a adept na nejhnusnější telefon tohoto roku.
Michal
To je zase ala Apple design - místo toho aby se pokusili zaujmout něčím novým z toho udělají 100 variantu na iPhone a ještě to zabijou tím fotoaparátem.... Fuj fuj fuj - palec dolů

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze