HTC odhalí novinky už 19. února v Londýně: budeme u toho

13

HTC patří k dlouholetým stálicím barcelonského Mobile World Congressu. Výrobce se se svou expozicí nejdůležitější akce roku zúčastní i letos. HTC ale tiskovou konferenci uspořádá netradičně už několik dní před zahájením MWC, a navíc zcela jinde, než ve Španělsku.

Letošní ročník Mobile World Congressu se uskuteční ve dnech 25.-28. února 2013 v tradiční destinaci, Barceloně. Vystavovat zde bude doslova několik stovek větších či menších firem, jakkoliv spjatých s odvětvím telekomunikací a mobilních technologií. Mezi nimi samozřejmě nemůže chybět ani tradiční tchajwanský výrobce HTC.

Jak možná víte, HTC v poslední době neprožívá zrovna šťastné období. Firma se potýká s poklesem prodejů i zisků. Možná i to je důvod pro to, že HTC nebude jako každý rok představovat své nové telefony přímo v Barceloně. Oficiální odhalení se uskuteční už v úterý, 19. února. Tiskové konference budou probíhat simultánně v americkém New Yorku a v britské metropoli Londýn. Důvody jsou zřejmé. HTC na sebe strhnout co největší pozornost médií a fanoušků. V mumraji desítek novinek každý den, které jsou na MWC běžně denně představovány, se totiž lehce stane, že některé novinky zcela zapadnou.

Prozatím máme informace pouze o jediném modelu, a to předpokládané vlajkové lodi HTC M7. Jedná se o "nabušený" smartphone s 4,7 palcovým Full HD displejem, čtyřjádrovým procesorem, operačním systémem Android s novou verzí grafické nadstavby Sense 5.0 UI a mnoha dalšími funkcemi. O tomto modelu víme díky častým únikům tajných informací už téměř úplně všechno včetně toho, jak přesně bude vypadat. Přehledně zpracováno to najdete v následujícím článku - Špičkové HTC One (M7) bude také v černé barvě (7x aktualizováno).

Na závěr musíme zmínit, že pozvánka na londýnskou akci dorazila také do naší redakce. Pokud vše vyjde, můžete se těšit na živé fotografie, videa a reportáž přímo z místa dění.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Tomáš
No neviem ale všade sa hovorí o 4,7" FHD displeji , tak neviem ako to je. Chcem sa ešte opýtať ked pojdete do Barcelony natočite uvodne video kde rozpravate čo nás bude kedy čakať ?, tak ako to bolo aj minuly rok ? Ďakujem :)
Martin
Dobrý den. Stojím před problémem si koupit nový telefon, ale nevím jaký. Uvažoval jsem o Xperii Z, nebo právě bych možná počkal na vlajkovou loď od HTC. Chtěl jsem se zeptat, jestli jsou co se týče kvality lepší Sony, nebo HTC. Děkuji za odpověď
Jirka
Kup Sony. Sony je na vzestupu a dělá pro to všechno, hlavně je to japonský a to je záruka kvality. Jediná elektronika, která opravdu funguje je právě ta japonská. HTC jde furt dolů a přeci, když firma co pomalu krachuje, tak si nemůže dovolit tak nákladnej vývoj co Sony. Zamysli se nad tím
Peete
Ale ve 4Q už ne, taky jim prospělo odkoupení od Ericssonu a jde vidět, kdo se opravdu snaží :-) a kolega Jirka co píše výše, má pravdu :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze