HTC Desire L představeno: stylová střední třída, prozatím pro Taiwan

19

HTC dnes představilo nový model Desire L, který se řadí do střední třídy a svým vzhledem jakoby odkazoval na modely z nedávné historie. Prozatím byl však oznámen jen pro Taiwan.

HTC už loni oživilo svou řadu Desire a vyčlenilo ji prostor v široké střední třídě. V našich končinách se prodávají modely Desire C a Desire X. Nyní HTC představilo novinku Desire L, která opět spadá do střední třídy. Nabízí dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz, 4,3palcový Super LCD displej s rozlišením 800 x 480 pixelů. Operační systém Android byl použit ve verzi 4.1 Jelly Bean a nechybí samozřejmě nadstavba Sense 4+. Z výbavy dále zmiňme 5megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a LED diodou., který zvládá záznam videa v rozlišení 1280 x 720 pixelů.

HTC Desire L - oficiální fotografie

Poměrně líbivě se jeví design telefonu, který částečně evokuje podobu starších modelů, které se vyznačovaly hranatějším vzhledem. Telefon je i přes použití 1800mAh baterie příjemně lehký (118 gramů, a kromě klasické černé a bílé varianty se bude nabízet i ve světle růžové. Bohužel prozatím je dostupnost jen pro Taiwan. Zda-li se podívá i na další trhy, není v tuto chvíli známo.

Technické parametry HTC Desire L

Kompletní specifikace
Konstrukce128 × 66,9 × 8,9 mm, 118 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD 2, 4,3" (800 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetCPU: 2×1 GHz, GPU: ano
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 800 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnost, ?

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
HTC
žiadna vyznamna zmena, snaď okrem micro SD, na strednu tiredu chyba NFC a pripadne LTE, nehovoriac o zastaralom rozliseni pri 4,3" ...možeme však očakavať nadhodenu cenu...to nech si ho nechaju na Taiwane ...toto HTC z biedy nevytiahne, rovnako ako stale nedostupny HTC one...
Drak203
Náhodou ideální telefon: Dnes je u nás HTC One SV - zbytešně předražený protože má u nás nevyužitelné LTE a NFC. S radostí vítám uhlopříčku menší než 4,7-5". Rozlišení v případě Super LCD bohatě stačí - při porovnání je pohledově lepší než u HTC One X ! Přesně takovýto telefon tu právě chybí !!!
Honza
zalezi jaka bude cena,ale jestli bude 8000,- a vic, tak at si to strci do spic...htc one sv se u nas sezene uz od 8000,- oficialni cestou a pro cesky trh, navic oproti desire l, ma lte, nfc a vyssi takt procesoru...desire l mi pripada jako zbytecny mobil pokud nebude za sestku
Jab
Tedy z One SV vykuchali nfc a lte a hle, nový telefon? :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze