HTC Butterfly 2 vystrkuje růžky: silné rámečky a FullHD displej

5

HTC v roce 2012 představilo model Butterfly, který uchvátil svými parametry, jenž zahrnovaly například pěti-palcový displej s FullHD rozlišením, 2 GB RAM a fotoaparát s 8Mpix rozlišením. Na svojí dobu šlo čistě o high-endový telefon a HTC se nyní údajně snaží jít ve vlastních šlépějích a úspěch zopakovat.

HTC se v poslední době nachází ve finančních potížích, ale i přesto se společnosti daří uvádět na trh nové modely se skvělým zpracováním a výbavou. To však bohužel nestačí a nezdá se, že by se finanční situace HTC zlepšovala. Nyní se ale začínají objevovat informace o HTC Butterfly 2, které by mělo následovat původní HTC Butterfly, jenž byl na svojí dobu opravdu výkonným a exkluzivním telefonem.

Přední panel chystaného Butterfly 2

Nový „motýl“ od HTC se tak má podle odhalených spekulací dočkat prakticky stejného displeje o velikosti 5 palců s FullHD rozlišením, poháněný bude Snapdragonem 800 se 4jádrovým procesorem. Dále známe specifikaci LTE, které bude podporované v sítích 700/900/1800 MHz. Další specifikace jsou zatím tabu, ale z obrázků, které pravděpodobně ukazují přední panel nového telefonu, můžeme vypozorovat celkem silné rámečky a několik barevných variant. Co se dalších informací týče, víme jenom to, že bude telefon dostupný v několika barevných variantách.

Zdroje: gsminsider.com, gsminsider.com

Diskuze ke článku
Jirka
Butterfly hezký, ale jak to, prosím, vypadá s uvedením E8? Děkuji.
Fuj, dalsi zakulaceny
bazmek. Se nedivim, ze HTC je ve svrabu. HTC v poslednich letech nedele hezke telefony, nemuzu i pomoct. Uz i Huawei jej prekonal co se designu tyce
kleinak
Ještě chvilku a rámeček kolem displeje bude větší,než samotný displej. Telefon bude mít 160mm,pokud tam dají 6palců displej a ještě se bude jmenovat MINI, opravdu děkuji,HTC jsem nikdy neměl a ani nechci, pokud nechtějí další propad v prodejnosti,tak tohle jim k tomu propadu pomůže a pěkně rychle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze