Hrajete rádi na mobilu? Zítra v Praze za to můžete vyhrát HTC One

1

PVA Expo Praha v Letňanech hostí druhý ročník veletrhu videoher For Games. Na návštěvníky bude čekat spousta videoher a také různé soutěže. Letos bude možnost zúčastnit se vůbec prvního turnaje mezi hráči jedné hry na telefonech a PC, a vyhrát u této příležitosti i telefon HTC One. Soutěžit se bude ve hře Shadowgun: DeadZone.

Tuto sobotu 12. října proběhne RE-PLAY FAN DAY 3.0 a společnost HTC u toho nebude chybět. Poprvé v historii České republiky se uskuteční turnaj, v němž se proti sobě utkají soutěžící na mobilních telefonech HTC One a redakční tým na PC sestavách. Vybráno bude celkem 8 soutěžících, rozdělených do dvou skupin po čtyřech hráčích, přímo z návštěvníků akce.

Na nejlepšího borce v turnaji čeká cena v podobě HTC One

TIP! Zlaté HTC One existuje, ale na světě jich je pouhých 5

Hráči nejprve odehrají dvě hry typu Deathmatch, kdy hráč hrající na telefonu s nejlepším skóre postoupí do finálového kola. Ve finálovém kole se utkají vítězové z předchozích dvou kol proti dvěma hráčům na PC. Absolutní vítěz, tedy ten, který porazí nejen soupeře na telefonu HTC One, ale také redakční tým na PC, získá nový HTC One a balíček drobných cen. Zápolit se bude ve známé české hře Shadowgun: Deadzone , kterou má na svědomí studio Madfinger Games.

  • Kde? Na výstavišti PVA Expo Praha Letňany, Beranových 667
  • Kdy? V sobotu 12. 10. 2013 od 14:00 do 16:00 hodiny

Oficiální pozvánka