Honor 12. července uvede nejen ohebný telefon, ale i hodinky s eSIM a MagicPad 13

Honor 12. července uvede nejen ohebný telefon, ale i hodinky s eSIM a MagicPad 13
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • MagicPad 13 by mohl být doposavad největším tabletem značky
  • Honor Watch 4 pak mají pro firmu představovat první nositelné zařízení s podporou eSIM

Jak se zdá, příští týden nás čeká velká představovací akce. Už jsme vás informovali o tom, že tento den Honor představí ohebný smartphone Honor Magic V2, nyní se k tomu přidává informace o tabletu MagicPad 13 a hodinkách Honor Watch 4 s eSIM, jak informuje gsmarena.com. Kromě toho se na akci má objevit i televizor páté generace se supertenkými rámečky, o kterém vás případně budeme informovat na fzone.cz.


Honor MagicPad 13 bude údajně největším tabletem, jaký kdy značka uvedla na trh, pokud tento název skutečně znamená 13" úhlopříčku obrazovky, což je vysoce pravděpodobné. Vzhledem k velikosti se dá očekávat, že nabídne příslušenství, které z něj udělá schopný pracovní nástroj a konkurenci pro chystaný Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Huawei MatePad Pro 12.6 nebo Apple iPad Pro 12.9.

Nové hodinky Honor Watch 4 pak přinesou funkci eSIM poprvé v nositelném zařízení Honor. Na více informací si ale počkáme do 12. července. Můžete si však být jistí tím, že vám všechny novinky podrobně představíme.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze