Honda CR-V jako první nabídne nový systém Honda Connect

Japonská automobilka Honda zveřejnila veškeré informace o faceliftovaném modelu CR-V. Známé jsou tak nové motorizace, ale především víme, že model CR-V bude prvním vozem, který dostane nový chytrý systém Honda Connect.

Honda CR-V půjde do prodeje letos v létě a nabídne jako první vůz japonské automobilky chytrý palubní systém Honda Connect. Příliš informací o tomto systému automobilka nesdělila, ale základní informace známe.

Jak jste již postřehli o pár řádků výše, nový palubní systém automobilky Honda se jmenuje Honda Connect. Dle slov automobilky má zajistit pohodlí při cestování a zpříjemnit tak samotnou jízdu. Ze základních funkcí systém nabídne příjem FM rádia, satelitní navigaci nebo zobrazování parkovací kamery. Nově zde najdete údaje o vašem vozidle nebo spotřebě. Po připojení vašeho telefonu můžete pro surfování na internetu využít vestavěný sedmipalcový dotykový displej, popřípadě si pustit internetové rádio nebo oblíbenou skladbu z vašeho alba.

Určité zdroje mluví o kompatibilitě pouze s operačním systémem Android, konkrétně verzí 4.0.4. Zda tomu tak skutečně bude a Honda umožní používání systému pouze uživatelům systému Android, si musíme ještě nějaký ten pátek počkat.

Zdroje: hondanews.eu, hondakarma.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze