Hodinky LG G Watch R se začínají prodávat v Evropě

1

Jihokorejské LG konečně oznámilo dostupnost svých chytrých hodinek G Watch R, které jako první přichází se zcela kulatým P-OLED displejem. První zemí, kde se dostanou do maloobchodního prodeje, by měla být už v pátek Velká Británie. Další země budou záhy následovat.

Podle vyjádření výrobce budou na počátku listopadu následovat klíčové evropské trhy, jako je Francie, Itálie a Španělsko. Další významné trhy v Severní Americe, Asii a Společenství nezávislých států (SNS) by měly záhy následovat. V následujících týdnech by pak měli mít možnost zákazníci zakoupit LG G Watch R na vybraných trzích i prostřednictvím obchodu Google Play.

To jsou všechny informace, které LG zveřejnilo. Další podrobnosti o prodeji a místních cenách by měly být zveřejněny až v době samotné dostupnosti. Minimálně ve Velké Británii by však měly stát 224,99 liber včetně DPH, což je v přepočtu 8 052 Kč. To je mnohem více než předpokládaných 6 000 až 7 000 Kč, které měly podle předchozích informací stát tyto hodinky na českém trhu. Zda se skutečně dostanou na český trh a kdy, však není zatím jasné.

TIP: Chytré hodinky LG G Watch R na naší ruce: první dojmy

Hodinky LG G Watch R nabízí kulatý 1,3" P-OLED displej s rozlišením 320 × 320 pixelů, který využívá maximální možný prostor. Uvnitř se nachází procesor Qualcomm Snapdragon 400 s taktem 1,2 GHz a 512 MB RAM. Interní paměť má kapacitu 4 GB a hodinky dále umožní monitorovat vaše aktivity včetně srdečního rytmu. Při každodenním používání uživatelé ocení certifikaci IP67. Hodinky si poradí s prachem a přežijí i 30 minut pod vodou v hloubce jednoho metru. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 410 mAh.

Zdroje: gsmarena.com, mobileburn.com, blog.clove.co

Diskuze ke článku
green.m
Konečně fakt elegantní ,,chytré" hodinky, myslim, že s G3 k sobě půjdou hodně dobře :-)))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze