Hledáte mobil s QWERTY klávesnicí? Samsung možná jeden chystá

9

Je to stížnost, kterou vídáváme v mnoha diskusích. Některým lidem se stýská po zařízeních, které by vedle obstojné výbavy a aktuálního operačního systému přinesly také mechanickou klávesnici, na které se přeci jenom píše nejlépe. Něco takového nejspíše chystá Samsung, ale řešení je to poněkud podivné.

Jak jsme již několikrát informovali, na akci, která proběhne 13. srpna, se chystá představení hned několika nových Samsungů. Vedle hodně probíraného tabletofonu Galaxy Note 5 to bude také zvětšená verze Samsungu Galaxy S6 edge s přídomkem plus. Nafouknutí úhlopříčky displeje je v dnešní době docela obvyklá věc, ale hlavní pozornost na sebe možná strhne jeden kus příslušenství.

Jedná se o kryt spodní části displeje s mechanickou klávesnicí. Ze zveřejněné fotografie není patrné, jak se celý mechanismus připevňuje k telefonu a jestli půjde odklápět, jak tomu bylo u komunikátorů od Ericssonu. Co si myslíte o takovémto příslušenství? Je to dobrý nápad, anebo krok špatným směrem? A potřebujeme dnes vůbec telefony s hardwarovou klávesnicí?

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Mobil
Neuvěřitelný jak to vypadá totálně stejně jako SE P950i před dvanácti lety.Nechápu proč takový telefon dávno neexistuje ale s již takto integrovanou qwerty která by se dala v případě potřeby odstranit přesně tak jak to fungovalo u SE .Jinak by byla prostě výklopná stejně jako u Sony
tomas
Ved BB ma najlepsiu qwertz klavesnicu tak naco samsung? A cital som ze pracuje na vysuvnej.
Pavel S.
Není to tak dávno, co Blackberry vedl spor s firmou TYPO, která měla podobný kryt na IPHONE. Na výsuvné klávesnici asi pracují s Blackberry, který má mít nový výsuvný telefon - VENICE. Od Samsungu budou zaoblené okraje displaye a BB dodá slide konstrukci, kterou si vyzkoušel na BB9800.
HTC Universal
Hodil by se nějaký nový HTC Universal s parametry dnešních HiEnd telefonů, s 6.5'' displejem až do krajů a s velkou ergonomickou klávesnicí od kraje ke kraji.

Ono by se hodilo ledacos - třeba sloty na 3 microSD karty a RAID řadič :-) bohužel by si to koupilo jen pár lidí.

Kdyby takový nový HTC Uni měl i dock s replikátorem portů, HDMI, atd... byl by to i dobrý pracovní nástroj. Micronotebook, který se v práci promění v pracovní stanici a odpoledne si ho strčím do vnitřní kapsy u saka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze