Hangouts pro Android slučuje chat a SMS

11

Hangouts je chatovací služba od Googlu a v nejbližších dnech se dočká zásadní aktualizace na verzi 2.1. Ta přinese hlavně sjednocení odesílání SMS a online zpráv. Vždy si tak budete moci vybrat, přes který protokol chcete zprávu poslat. Nechybí ani drobná vylepšení. Pojďme se na ně tedy podívat.

Google představil novou aktualizaci komunikační služby Hangouts, která se objeví již tento týden. Hlavní novinkou je spojení SMS a Hangouts konverzací. V chatu si tak budete moci vybrat, zda chcete zprávu odeslat prostřednictvím SMS nebo online chatu. Podobně fungují zprávy na Windows Phone 7/8.0, kde si můžete vybírat mezi SMS a Facebook chatem. Důležité je nejen odesílání, ale zároveň i to, že máte sjednocenou historii a nemusíte přecházet mezi různými aplikacemi. Změněn bude také seznam kontaktů. Nejprve uvidíte běžící konverzace a pod nimi vaše kontakty. Dále přibude možnost přidat na hlavní obrazovku widget s nedávnými konverzacemi a poslední novinkou je zlepšení kvality videohovorů.

Aktualizace se týká pouze verze pro Android a stáhnete ji přes obchod Play. Dostupná bude již během tohoto týdne.

Hangouts

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: plus.google.com

Diskuze ke článku
R7pal
Tak to docela kouk8m.
Kuba
Nevíte někdo kdy přijde Hangouts pro WP8?? :)
Johny
Já si myslim že by to nakonec mohlo vyjít pro windows phone 8, jelikož Google nedávno vydal API pro vývojáře WP.
Jirka.S
Rad používám hangouts ale spíše na SMS, vadí mě ze při volání přez internet jde jen video hovor a ne klasický hovor. Vždy musí jak jedna tak druhá strana nejdříve vypnout kameru a pak je z toho klasický hovor. Doladit tohle tak používám jen tento kecalek.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze