Gorila mobil chce přes trafiky prodat 50 tisíc SIM karet

18

Měsíc starý virtuální operátor Gorila mobil, který cílí především na mladé zákazníky, má velké plány. Chce prodat 50 tisíc SIM karet a pomoci mu k tomu má nově uzavřené partnerství se společností PNS (První novinová společnost, a.s.), která provozuje více než 2 700 trafik po celé České republice. V nich nabídne speciální edici svých SIM karet.

Až dosud bylo možné získat SIM kartu Gorila mobil zdarma s nulovým kreditem pouze přes internetové stránky operátora. Speciální edice předplacených SIM karet obsahuje kredit ve výši 250 Kč a v prodejnách PNS je v prodeji od úterý 15. dubna. „Jsme s dohodou velice spokojeni. PNS je jednička na trhu a velmi silná distribuční společnost. Věříme, že uspějeme a společně s PNS prodáme více než 50 tisíc SIM karet, “ je optimistický Petr Staněk, obchodní ředitel Gorila mobil.

Gorila Mobil logo

Gorila mobil v základu nabízí volání do všech sítí za 2,50 Kč s účtování 60+1 (první minuta celá, další po vteřinách), SMS do všech sítí vyjde na 1,50 Kč a MMS na 5 Kč. Balíček mobilních dat na den s FUP limitem 50 MB, který platí do konce dne, stojí 20 Kč a po vyčerpání FUP limitu klesne rychlost na 16 kbit/s.

TIP: Vyzkoušeli jsme Gorila mobil, drzého virtuála pro mladé

K tomuto základu si můžete aktivovat za 200 Kč balíček EASY s 0,5 GB dat a volání po druhé minutě zdarma. Gorila mobil však nabízí i dva tarify. Tarif EASY nabízí stejné podmínky, jako stejnojmenný balíček u předplacenky. Pro náročnější zákazníky je zde ještě tarif PRO, který za 480 Kč nabízí 5 GB dat a také volání po druhé minutě zdarma. Po vyčerpání FUP má zákazník možnost pokud mu nestačí snížená rychlost, přikoupit si až třikrát další data. Přitom platí, že za stejný objem dat vždy zaplatí polovinu ceny. V případě EASY balíčku a tarifu tedy za prvních dodatečných 500 MB zaplatí 100 Kč, za druhých 50 Kč a za třetích 25 Kč. U dražšího PRO balíčku poprvé přikoupí 5 GB za 240 Kč, podruhé za 120 Kč a potřetí za 60 Kč.

Zdroje: TZ Gorila mobil

Diskuze ke článku
Karel Lang
Karel Lang
Něco jiného je prodat a něco jiného provozovat. Vymyslí nějakou promo akci (data na 2 měsíce za polovinu atd) lidi to poskupujou a pak se s tím bude kseftovat na Aurkru jako s datovkama od operátorů. Lidi to koupí, nacpou do tabletů nebo dual sim telefonů a jak skončí akce, šlahnou tu simku do koše. Ale 50000 karet bude prodaných. A to je přece cíl.
Standa
Ja bych se nedivil, kdyby se jim to povedlo. Pro lidi co volají dlouho do cizích síti je to bezkonkurenční nabídka. Ja sem si k nim taky přenesl číslo.
Igor
50 tisíc simek :-) Jako trsátka na kytaru dobrý, pokud se dají objednat ještě free bez kreditu. Už vidím, jak si student místo cigaret kupuje tuto simku :-)
Na data je to drahý jako prase a k volání jsou levnější operátoři i způsoby.
iOSHater
Mě by ta nabídka docela vyhovovala. Ale vadí mi v podmínkách ta zmínka, že mohou bez důvodu změnit číslo. Kdyby tam alespoň byl dovětek, že se to netýká těch, kteří přijdou se svým číslem, ale takto asi sáhnu za pár měsíců po někom jiném.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze