GoPro končí s podporou telefonů s Windows

30

Akční a sportovní kamery GoPro mívaly celkem dobrou podporu i pro telefony s Windows Mobile a zdálo se, že toto propojení bude pokračovat i s příchodem Windows 10 Mobile. Tak zněly i původní sliby. Jenomže teď je vše jinak.

Ještě s příchodem Windows 10 Mobile slibovala na svém fóru společnost podporu pro telefony s tímto systémem. To bylo loni v prosinci. Pak ale následovalo pár odkladů, až nyní přišla firma s konečným vyjádřením. Podle něj hodlá i nadále pokračovat s podporou telefonů s Windows, ale už nebude přidávat funkce.

GoPro

Zároveň s tím ale zmizela ikonka odkazující do obchodu Microsoftu a podle webových stránek je tak aplikace dostupná pouze pro Android a iOS. I když ji lze ve Windows Store dohledat, nejspíše je jenom otázkou času, než přestane fungovat úplně.

Stáhnout GoPro App

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: shop.gopro.com, mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Wesi
To je v pohodě i MS s nima už končí.
Xwert Is
Xwert Is
Táto správa je stará tak týždeň.
ANO
Ono to dava smysl ..... odstrihnout se od sto milionu smartphonu a trech miliard pocitacu ..... asi potrebovali kapacity na vyvoj aplikace do apple watch, ktere jsou naprosta pecka a jejich podpora je "znamkou prestize", byt samozrejme cili na 10, mozna 20 svych zakazniku:o)))
Miki
Ci sa nám to páči a ci nie, trh sa ustáli na dvoch hráčoch.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze