Google vydává pátou a poslední betu Androidu 12

Google vydává pátou a poslední betu Androidu 12
Fotografie: Google
  • Jde o první betu, která vyšla pro nový Pixel 5a 5G
  • Finální verze Androidu 12 dorazí již za pár týdnů

Příchod Androidu 12 je na spadnutí, což dokazuje nově vydaná informace od Googlu, že aktuálně vypustil 5. beta verzi, která má již status „kandidáta na vydání“. Google pátou verzi stejně jako tu předcházející řadí mezi relativně stabilní, ale lze očekávat, že ještě výrazněji ubyde různých chyb a nedodělků. Pátá beta verze by již tak měla být schopná zvládat běžné používání, nicméně i tak doporučujeme počkat na finální verzi, pokud se na telefon potřebujete spolehnout za všech okolností.

Pátá beta verze v pořadí vyšla též pro nový Pixel 5a 5G, na který jej rovněž můžete nainstalovat. Aktualizace se nabídne automaticky krátce poté, co se registrujete do programu Android Beta. Pokud na telefonech Pixel máte starší beta verze Androidu 12, bude vám nejnovější nabídnuta automaticky, případně můžete její dostupnost zkontrolovat manuálně v nastavení.

Google rovněž oznámil, že od vydání finální verze Androidu 12 nás dělí již jen týdny. Lze tak předpokládat, že nejpozději během října bychom se měli dočkat nové generace operačního systému Android.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze