Google spustil aplikaci Kiosek: informace a časopisy na jednom místě

3

V obchodě Google Play se objevila nová aplikace s názvem Kiosek Google Play, která nahrazuje aplikaci Google Aktuality a Google Časopisy. Do budoucna tedy budou na jednom místě vaše oblíbené zprávy a také časopisy.

Už samotný název evokuje, k čemu tato aplikace bude. V kiosku si kupujeme noviny, časopisy nebo získáváme informace. Tím je jasné, že Google Kiosek nahrazuje původní Google Časopisy a při spuštění aplikace se rovnou dozvíme, že se jedná rovněž o nástupce Aktualit. V současnosti si však v České republice časopisy prohlížet ani kupovat nemůžeme a opět nezbývá než čekat, kdy Google rozšíří tuto možnost do dalších zemí.

Kiosek Google Play

Aktuálně lze tedy aplikaci Kiosek využívat jako zdroj přísunu nových informací a funguje podobně, jako právě Google Aktuality. Vybírat můžete z mnoha kategorií, jako například zprávy, sport, věda a technika, jídlo a pití či zdraví. Většina přednastavených zdrojů je však v angličtině. V kategorii zpráv a sportu jsou však zařazeny i české weby. Přidat si můžete třeba i mobilenet.cz, avšak zpracování dodaných stránek není tak graficky pěkné. Navíc nelze přidat jakoukoliv webovou stránku. Při čtení zpráv se můžete vždy přepnout do prohlížeče a přečtené zprávy jsou označeny. Například ty s obrázkem jsou dále černobílé. Zprávy si lze navíc číst také offline, což se mnohdy hodí.

Stáhnout Zprávy Google

Google Play (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Pepa
Kde jsem ten kiosek už viděl...
Velda
A řekl, kdy ji zruší?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze