Google Now aktualizován o widget

2

Vyhledávací a informační služba Google Now se dočkala vcelku významné aktualizace. Pro uživatele v České republice je největší novinkou přidání widgetu.

Služba Google Now byla představena jako jedna z novinek operačního systému Android 4.1 Jelly Bean. Jde o vylepšené vyhledávání Googlu, které přináší formou karet důležité informace. Jde například o počasí, vámi naplánované schůzky, na které vás dokáže včas upozornit a navigovat. Využít jej můžete také pro hledání spoje městské hromadné dopravy, což však funguje u nás jen v Praze.

Google Now nově nabídne widget

Doposud bylo aplikaci vždy nutné spustit, pokud jste potřebovali cokoliv zjistit nebo zkontrolovat. Nově přibyl widget, který si jednoduše umístíte na nějakou pohotovostní obrazovku a nejdůležitější karty máte neustále na očích. Pokud máte zařízení s Androidem 4.2, získáváte navíc možnost si Google Now připnout na odemykací obrazovku. Přibyly i další funkce spojené s realitami nebo filmy, nicméně ty jsou dostupné pouze v USA. Stejné omezení také pro rozpoznávání hudby, kterou posloucháte.

Zdroje: pocketnow.com, phonearena.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
J.K.
V první větě by to chtělo opravit písmenko, místo "w" "e" - Goolw - Google ;)
Majo B.
Mne ten widget nejde pridat na plochu, ze to moja zem nepodporuje :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze