Google možná připraví své aplikace také pro Windows 10 Mobile

44

Oblíbené aplikace od Googlu, jako je YouTube, Hangouts či Hudba Google Play, by se možná mohly do budoucna objevit také na chystaném operačním systému Windows 10 Mobile.

Google logo 2015

Microsoft je známý tím, že své aplikace nenabízí jen na svém operačním systému, ale ve vysoké kvalitě je nabízí také pro konkurenční platformy. Především v případě Androidu má uživatel možnost využít takřka kompletní nabídku aplikací od Microsoftu. Naproti tomu Google systém Windows Phone zcela opomíjel. Změnit by se to mohlo s nástupem systému Windows 10 Mobile, na který by Google možná mohl připravit některé ze svých aplikací, které se těší největší oblibě.

Windows 10 Mobile

Hovoří se zejména o oficiální aplikaci YouTube, chatovacím programu Hangouts nebo přístupu k hudbě skrze aplikaci Google Play Hudba. Pokud by se tyto aplikace objevily v obchodě Windows Store, jistě by to zatraktivnilo nový systém. Teoreticky bychom se více informací mohli dozvědět již zítra, kdy Microsoft odhalí nejen nové Lumie, ale také finálně nové Windows 10 Mobile.

Zdroje: ar.w4phub.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Adam
Bolo by to ferove. Microsoft ma skoro lepšie app na Androide ako na WP. Dufam, že aspon YT bude na WP.
Fry
Len jedna Google aplikácia mi na wp chyba a to oficiálny YT klient. Všetky existujúce nestoja za veľa. App od MS, ktorú musel kvôli googlu stiahnuť bola skvelá. Tak snáď oficiálny app od googlu je bude aspoň podobná.
fad
tak budu musiet prerobit vela aplikacii do noveho dizajnu.
ono tie od googlu ani niesu nejak prakticky potrebne na ms platforme.

Ale tak ako tu uz niekto pisal, niekto vyzaduje oficialnu app pre lepsi pocit
tu
Jen pro zajímavos kdy zítra začíná live stream???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze