Google aktualizoval svou sociální síť Google+ pro Android a iOS

3

Google včera vypustil aktualizaci pro svou sociální síť Google+, která se týká nejen přístrojů s Androidem, ale také zařízeních s operačním systémem iOS. Jaké novinky přináší?

Aplikaci Google+ dostala aktualizaci na verzi 3.6 v Androidu a 4.3 u iOS. Její aktualizace je naprosto nutná, například na Androidu vám bez aktualizace nenaběhne ani stream událostí. Mezi nejviditelnější novinky patří zcela nová podoba streamu, která se nyní zdá být mnohem přehlednější. K obsahu příspěvků se dostanete snadněji, již není potřeba nejprve příspěvek otevřít. Přepracována byla tlačítka pro tlačítka. Nově jsou rovnou vidět komentáře. Pro jejich účel je však na hlavním streamu k dispozici jeden řádek a komentáře, je-li jich více, rotují.

Čtěte také: Google Keep: vyzkoušeli jsme novou službu na evidenci poznámek

Google + ve verzi 3.6 pro Android

Vylepšením prošlo například vyhledávání, kde své výsledky můžete třídit dle nejlepších nebo nejnovějších. Sdílet můžete nově také svou polohu a dát všem vědět, kde se aktuálně nacházíte. Tato funkce je standardně automatická, ale lze zvolit, kdo ji uvidí. Přizpůsobit si můžete také samotný stream a zvolit si, co se v něm bude zobrazovat. Snadno si tak vyfiltrujete jen pro vás důležité věci.

Google+ ve verzi 4.3 pro iOS

Další novinky se týkají výhradně systému iOS. V rámci Google+ přibyly možnosti editace fotografií. Můžete jim přímo přidávat různé efekty, otáčet je či ořezat. I v iOS byl přepracován vzhled.

Stáhnout Google+

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
maxx
Účet na síti G+ jsem zrušil a od té doby řeším, jak tuhle aplikaci dostat z Galaxy SIII. Stejně jako další předinstalované aplikace Samsungu (bez použití rootu).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze