Gionee má představit na MWC 2015 další ultratenké telefony

4

Čínský výrobce Gionee hodlá znovu stlačit tloušťku smartphonu a opět posunout světový rekord. Na blížícím se veletrhu MWC 2015 v Barceloně hodlá představit nové ultratenké telefony. Ty by měly být ještě tenčí než v září představený, tehdy nejtenčí, model a Elife S5.1, který byl s tloušťkou 5,2 mm zapsán v září do Guinnessovy knihy světových rekordů jako v té době nejtenčí smartphone na světě.

Gionee Elife S5.1 bylo nicméně překonáno OPPO R5 s tloušťkou 4,9 mm. Následně přišlo Vivo s 4,8mm tlustým modelem X5 Max. V současnosti drží titul nejtenčího smartphonu Coolpad Ivvi K1 Mini s tloušťkou 4,7 mm.

Výrobce zatím neoznámil, jak tenké chystané smartphony budou a jakou budou mít výbavu. Slibuje však, že jeho štíhlost nebude vykoupena kompromisy v oblasti výkonu. Zaměří se na poskytování vynikající uživatelské zkušenosti, ať již v technologii, designu nebo použitelnosti. Můžeme předpokládat čipset MediaTek, displej s rozlišením 1 280 × 720 pixelů nebo 1 920 × 1 080 pixelů a nevyměnitelnou baterii.

Gionee

Gionee tvrdí, že někteří výrobci, kteří ho následovali a tlačí dolů tloušťku smartphonů, tak činí jen za cenu některých kompromisů, jako je chybějící konektor pro sluchátka, vyčnívající zadní kamera, menší výdrž na nabití nebo tenký rám, což vede k problémům s vytvářením tepla a špatným signálem.

Novinek se dočkáme 2. března ve 14:30, na kdy Gionee svou tiskovou konferenci na MWC 2015 plánuje.

Zdroje: fonearena.com, prnewswire.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
To je fajn všetci sa tešíme s nimi. Keby som bol novinár tak by som sa opýtal CEO že pred tým než robia nejaký produkt aj rozmýšľajú pre koho ho robia.
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
A kupuje ty nejtenčí telefony vůbec někdo? Chtěl bych vidět statistiky prodejů.
Lukes - Ogier
Kam az se tato honba za nejtensim telefonem posune? Muj tip je, ze predstavi telefon kolem 3,9 mm! :-D
tomas
Mne sa to paci a keby tam dali aj 4,5 palca display bol by som spokojny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze