Gigabyte se rozrůstá: chystá deset nových modelů a hodinky

2

Renomovaný tchajwanský výrobce počítačového hardwaru Gigabyte plánuje pro letošní rok hned deset novinek mezi smartphony s Androidem. Vybaveny budou procesory MediaTek i Qualcomm a nebudou mezi nimi chybět ani modely s LTE. Počítá přitom, že by letos mohl prodat přibližně 400 000 - 500 000 kusů.

Ačkoli se může zdát půl miliónu prodaných kusů v porovnání s velkými výrobci, kteří jich prodávají milióny, jako poměrně skromné plány, firmě je ale jasné, že trh s chytrými telefony je už poměrně jasně rozparcelovaný a výrazněji se na něm prosadit není jednoduché. Gigabyte se soustředí zejména na asijské trhy, ale setkat se s jeho novými telefony budeme moci setkat i v Evropě. Na našem trhu se rovněž několik modelů s operačním systémem Android prodává a my jsme je rovněž otestovali, například modely Roma R2 nebo Guru G1.

Gigabyte Roma R2 a Guru G1

TIP: Recenze Gigabyte Gsmart Guru G1 – Pětipalec pro leváky

Chytré mobilní telefony však nejsou to jediné, co hodlá Gigabyte v oblasti mobilních technologií představit. Kromě široké nabídky příslušenství k telefonů se chce zapojit do rozjetého vlaku s nositelnou elektronikou a pracuje i na chytrých hodinkách a náramcích.

Zdroje: phonearena.com, digitimes.com

Diskuze ke článku
JA
:D Já sem nedávno ještě měl Gigabyte G-smart s1200 a musím říct, že to byla bída. Oproti tomu co gigabyte dělá dnes je to asi jako nokia 3310 :D... (po chvíli používání tomu také přestal fungovat fotoaparát... :D)... Jediné co alespoň trochu krylo ty velké nedostatky bylo ovládací pero zasouvací do telefonu. :D
Jan Danek
Tak ja mam Sierra S1 a jsem stastnym a naprosto spokojenym majitelem!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze