Geeksphone spustil předobjednávky modelu Peak+ s 1GB RAM

1

Španělský výrobce Geeksphone, který na konci dubna začal prodávat první smartphony s operačním systémem Firefox OS, přichází s vylepšenou verzí modelu Peak. Nová verze, která nese v názvu +, přichází s rovným dvojnásobkem operační paměti. Změněn byl i materiál použitý na tělo telefonu, aby byl příjemnější na dotek.

Ve výbavě modelu Peak+ zůstává dvoujádrový procesor Snapdragon 8225 S4 Play taktovaný na 1,2 GHz, 4,3 "IPS displej s rozlišením 540 x 960 pixelů, interní paměť 4GB, slot na microSD karty, osmimegapixelový zadní fotoaparát, dvoumegapixelová přední kamera a 1800 mAh baterie. Už z výroby dostane Peak+ operační systém Firefox OS 1.1, na který byly nedávno aktualizovány i původní modely Keon a Peak.

Tip: Smartphony s Firefox OS jdou do prodeje už příští týden

Promo cena v předprodeji byla u modelu Peak+ nastavena na 150 euro, což je stejně jako u původního Peak. Po vyprodání první várky, k čemuž u původního Peak došlo velmi rychle, by se tato cena měla mírně zvýšit. Není však zatím jasné, kolik by tento nárůst měl činit. Pokud si nyní objednáte nový Peak+ v předprodeji, můžete jeho dodání očekávat v polovině září.

My jsme v Barceloně vyzkoušeli také další telefony s Firefox OS, a to konkrétně od výrobců Alcatel a ZTE.

Zdroje: gsmarena.com, shop.geeksphone.com

Diskuze ke článku
Jano2DnyDoVánoc
Docela by mě zajímalo, jak se ty Firefoxí telefony prodávaj a kdy se projeví do statistik OS...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze