Galaxy Watch6 v brutální slevě, pro nejrychlejší jsou jen za 3 992 Kč

Galaxy Watch6 v brutální slevě, pro nejrychlejší jsou jen za 3 992 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Čtenáři tohoto článku mají jedinečnou možnost koupit Galaxy Watch6 a Watch6 Classic za nejlepší cenu na trhu. Mobil Pohotovost si připravila speciální slevu pro ty nejrychlejší – s unikátním kódem „mobilenet20“ se u všech modelů a barev dostanete na vůbec nejnižší ceny. Slevový kód ale platí jen pro 10 nejrychlejších.

Na Galaxy Watch6 aktuálně běží slevová akce, se speciálním kódem „mobilenet20“ se ale dostanete ještě o dalších 20 % níž, tedy na ceny, které unikátní pouze pro čtenáře tohoto článku. Slevový kód můžete využít i na Galaxy Watch6 Classic, ke kterým navíc získáte sluchátka Galaxy Buds FE zcela zdarma.

A aby toho nebylo málo, na mp.cz získáte při koupi hodinek navíc ještě výkupní bonus, díky kterému si cenu srazíte o dalších až 1 000 Kč.

Ceny s kódem „mobilenet20“ a po odečtení bonusu:

Samsung

Ocelové tělo, safírové sklo, maximální odolnost, pokročilé senzory pro měření, Google Pay, několikadenní výdrž, detailní analýza spánku. To vše jsou důvody, proč sáhnout právě po Galaxy Watch6 (Classic). A pokud k tomu všemu přidáte nyní i nejnižší možnou cenu, získáváte chytré hodinky, které se rozhodně vyplatí pořídit.