Galaxy S5 Prime? Samsung Projekt KQ by měl prý dorazit v červnu

2

Spekulace nad prémiovou variantou současné vlajkové lodi Galaxy S5 od Samsungu neutichají. Právě naopak. Celý projekt se nazývá Samsung KQ a dle nejnovější informací by měl dorazit během června letošního roku.

Logo Samsung

S informací nyní přišel jihokorejský list Asia Today, který se odvolává na nejmenované zdroje z výroby Samsungu. Samsung Galaxy S5 Prime, který je nově označován jako Projekt KQ by měl nabídnout 5,2palcový displej s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů (564 PPI) a například osmijádrový procesor Exynos 5430. Je však nasnadě, že Samsung využije více procesorů pro různé trhy.

Příchod vylepšeného modelu, minimálně po stránce výbavy, neboť ohledně materiálů se tentokrát nic nového nedozvídáme, je ze strany Samsungu pochopitelný. Určitě by se totiž nerad nechal předběhnout chystaným LG G3, které QHD displej nabídne. Samsung proto potřebuje účinnou a adekvátně vybavenou konkurenci, kterou současný Galaxy S5 být nemůže.

Zdroje: asiatoday.co, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Do června to stihne tutově, jen počitám, že se nebude jmenovat S5 a něco ale nějak jinak. No zanedlouho poté přece vyjde iphone 6, tak to by nebyl Samsung. Takhle se určitě neshodí poprvé ani naposled. A bude-li se jmenovat po S5 tak nám všem hlavní ceo samsungu lhal, no já jsem zvědav. Hlavně na cenu.
Lukáš
Super už se nemoho dočkat až ho v černu představí určitě do něj jdu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze