GadgetMix: externí baterie a gamepad pro iPhone v jednom

1

Nejlepší možností, jak prodloužit výdrž vašeho smartphonu jsou různé externí baterie. Na trhu existuje celá řada modelů s různými kapacitami. Ipac-Man pro iPhony a iPady, který v současnosti sbírá finanční prostředky na Indiegogo.com, však nabídne netradiční přidanou hodnotu. Funguje totiž i jako Bluetooth gamepad.

iPac-Man funguje jako kterákoli jiná externí baterie. Disponuje kapacitou 6 000 mAh, což vystačí v závislosti na velikost baterie u většiny chytrých telefonu na dobití hned třikrát nebo čtyřikrát. Díky tomu, že je tento záložní zdroj energie vybaven dvěma USB konektory může zároveň nabíjet hned dvě zařízení. Součástí balení je pak i 23 centimetrů dlouhý kabel.

To hlavní je však na zadní straně. S příchodem dotykových smartphonů se výrazně proměnil i svět mobilních her. Hráči opustili konzole a navykli si na ovládání dotykem. V některých hrách, jako je Angry Birds nebo Fruit Ninja se dotyk osvědčil, ale přesto stále existují hry, které si lépe užijete s reálnými analogovými páčkami a celou škálou speciálních tlačítek.

Typickými zástupci her, které vyžadují rychlé a přesné ovládání a s gamepadem je vše hladší a rychlejší, jsou typicky závodní hry nebo střílečky z pohledu první osoby. Bluetooth gamepad nabídne všechny potřebná tlačítka. Kromě kříže čtyř směrových tlačítek, čtyř přiřaditelných tlačítek a dvou minijoysticků, jsou další tlačítka i na horní hraně, včetně přepínače do analogového módu.

S iPhonem nebo iPadem se gamepad propojí přes Bluetooth. Navíc si za 19 dolarů (428 Kč) můžete přikoupit speciální držák. Do spodní poloviny upnete gamepad a do horní iPhone na šířku. Získáte tak kompletní konzoli.

V rámci limitované nabídky můžete mít iPac-Man v kombinacích bílé se zlatou nebo bílé za 49 dolarů (1 103 Kč). Pokud si připlatíte, tak můžete mít za 99 dolarů (2 228 Kč) VIP SET. Ten se neliší pouze exkluzivním balení, ale i černo-zlatým provedením, zvýšenou kapacitou akumulátoru 8 200 mAh a přibaleným držákem. Ve všech případech je předpokládané datum dodání duben 2015.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 13. 2. 2014
  • Požadovaná částka:1 000 USD
  • Zatím vybráno: 3 634 dolarů (19. 12. 2014 21:00)

Zdroje: indiegogo.com

Diskuze ke článku
Jirka.S
Tohle mám se z1 a dualshockem 3 také. Škoda ceny té základní části kterou je iPhone/ipad, je to moc drahé. Jinak s tou baterkou supr nápad, když už to člověk vyšťaví na hrách tak to rovnou dobije.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze