S AirLinkem z Indiegogo zbavíte sluchátka závislosti na kabelu

GadgetMix
7
S AirLinkem z Indiegogo zbavíte sluchátka závislosti na kabelu
  • AirLink přenáší zvuk ve 24bitové kvalitě přes Bluetooth 4.2
  • Funguje i jako bezdrátová Bluetooth spoušť fotoaparátu
  • Chytrá řídítka Wink Bar mají automatická světla a navigaci pomocí LED
  • Zabudovaný alarm a GPS lokátor s mobilními daty ochrání před krádeží

Konec zacuchaných kabelů u sluchátek

Překáží vám u sluchátek kabel? Jistě, můžete svá stará drátová sluchátka zahodit a koupit si nová bezdrátová. Co ale v případě, že vám ta stará jinak vyhovují nebo jsou natolik kvalitní, že by byla škoda se jich zbavovat. Malé zařízení AirLink, které již nasbíralo na Indiegogo.com více než 4,5násobek požadované sumy, toto dilema dokáže vyřešit za vás.

Ve skutečnosti se jedná o Bluetooth adaptér, který přidává bezdrátový přenos zvuku do libovolných sluchátek, a to ve vysoké 24bitové Hi-Fi kvalitě. To se hodí i v případech, kdy váš nový smartphone 3,5mm jack pro připojení klasických sluchátek ani nemá. S připnutým AirLinkem na tričku/košili se nejen obejdete bez zacuchaných kabelů, které jsou jen pro zlost, ale můžete díky němu současně nabíjet telefon a poslouchat hudbu.

AirLink

AirLink však nepřidává Bluetooth konektivitu pouze do sluchátek, ale s jeho pomocí můžete bezdrátově přenášet zvuk do jakéhokoliv audio zařízení, ať se jedná o domácí stereo, aktivní reproduktory, TV nebo autorádio. V balení právě pro tyto účely naleznete propojovací AUX kabel, který má na obou koncích 3,5mm jack.

AirLink

Svou oblíbenou hudbu však můžete sdílet se svými blízkými nejen přes reproduktory, ale i skrze samotná sluchátka. Stačí, abyste vy i vaše blízká osoba měli každý svůj vlastní AirLink. Dva AirLinky můžete jednoduše mezi sebou synchronizovat a každý z vás bude mít ve svých sluchátkách 24bitový zvuk ze stejného zdroje.

AirLink

Poslouchání hudby však není to jediné, co AirLink nabízí. Jeho vestavěný mikrofon, který disponuje technologiemi na potlačení ozvěny a redukci šumu, z něj dělá ideální handsfree pro komunikaci v různých typech prostředí. Mikrofon však využijete i pro hlasové ovládání virtuálních asistentek.

AirLink

Pro ovládání telefonu na dálku je vybavený tlačítky, kterými můžete posunovat skladbu, přijmout nebo odmítnout hovor či probudit virtuální asistentku. AirLink však nevyužijete pouze pro přenos zvuku. Můžete ho použít i jako dálkovou Bluetooth spoušť fotoaparátu, která dá vašim selfies a skupinovým fotografiím úplně nový rozměr.

Integrovaná baterie vystačí přibližně na 8 hodin přehrávání hudby nebo 32 hodin ve standby režimu. Nabít AirLink pak zabere pouhou půlhodinku.

AirLink

V rámci limitované nabídky může být jeden AirLink v černé nebo bílé barvě váš už za 32 dolarů (750 Kč) + poštovné. Za 49 dolarů (1 140 Kč) + poštovné pak můžete mít buď dva AirLinky, nebo sportovní balíček, který kromě jednoho AirLinku obsahuje ještě sportovní sluchátka s krátkým kabelem. Odhadované datum dodání je přitom už příští měsíc.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 26. 7. 2017
  • Požadovaná částka: 10 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 45 012 dolarů (6. 7. 2017 16:00)

Chytrá řídítka pro vaše kolo

Tzv. chytrými se stává stále více předmětů, které denně používáme a u kterých jsme si to ještě před pár lety vůbec nedokázali představit. Zatím posledním přírůstkem je taková obyčejná věc, jakou jsou řídítka jízdního kola Wink Bar.

Řídítka jsou vyrobená z leteckého hliníku. Kromě rovných řídítek jsou pak na výběr i zahnutá pro městská jízdní kola. V řídítkách jsou zabudované výkonné LED světla, které jsou automaticky řízeny úrovní denního světla.

Wink Bar

Kromě toho však mají druhý úkol, a to v turn-by-turn navigaci. Aby se tvůrci vyhnuli rozptylujícímu displeji, použili k upozornění, kdy jet rovně, kdy zahnout a kdy zahnout, právě blikání LED. Cíl cesty si přitom nastavíte ve svém smartphonu, který je s řídítky propojen přes Bluetooth 4.2. Aplikace je k dispozici pro Android a iOS a blikáním LED v řídítkách upozorní i na příchozí hovor nebo SMS.

Wink Bar

Wink Bar vás však rovněž zbaví strachu z krádeže mnohdy drahého jízdního kola. Zabudovaný hlasitý alarm, který vydává zvuk o síle 92 dB, se automaticky spustí v okamžiku, kdy je s kolem manipulováno, aniž byste ho odemkli v aplikaci skrz speciální Velco čip, což samo o sobě odradí mnoho zlodějů.

Wink Bar

Pokud by však byli zloději natolik otrlí, že by je zvuk alarmu nevyděsil, stále není nic ztraceno. V řídítkách je totiž zabudovaný i GPS lokátor, který odesílá prostřednictvím mobilních dat svou polohu a vám se tak na mapě v aplikaci v reálném čase zobrazuje, kde se vaše kolo nachází kdekoli na světě, kde je mobilní signál.

Wink Bar

Integrovaný li-ion akumulátor, který se nachází v koncovce jednoho z řídítek, nabízí kapacitou 1 800 mAh, což vystačí až na tři týdny provozu. Nabíjení probíhá přes klasickou microUSB nabíječku. Buď můžete nabíječku přes adaptér připojit k akumulátoru v řídítkách, nebo ho jednoduše vyjmout a dobíjet přes microUSB například z počítače.

Wink Bar

Jedna chytrá řídítka Wink Bar můžete mít v rámci kampaně za 194 dolarů (4 520 Kč) + poštovné. Kromě samotných řídítek, akumulátoru a nabíjecího kabelu máte přitom v ceně i datový tarif zdarma po celou životnost řídítek.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 16. 7. 2017
  • Požadovaná částka: 25 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 32 387 dolarů (6. 7. 2017 16:00)

Zdroje: indiegogo.com, indiegogo.com

Diskuze ke článku
tomcar
Něco na styl airlinku mám už přez rok z aliexpresu, vydrží sice jen 5h ale stálo to ani ne 4 dolary a funguje bez problému :D
Martin McČerný
Martin McČerný
"Chytré řídítka" O_o

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze