GadgetMix: dokonalé selfie se psy a praktický pomocník pro ženy

10

V dnešním díle našeho seriálu vám nabídneme jednoduchý gadget Pooh Selfie, který jistě ocení všichni milovníci psů při fotografování svých čtyřnohých miláčků. Druhý gadget je pak určen výhradně pro ženy, kterým pomůže lépe zvládnout jejich každoměsíční potíže. Pojďme se na oba společně podívat.

Jak udělat selfie s neposedným psem?

K tomu, aby byl nějaký gadget úspěšný, nemusí být nutně složitý nebo převratný. Ty nejlepší bývají geniálně jednoduché, u kterých si řeknete: „Proč mě to nenapadlo taky?“ To je případ i zajímavého příslušenství ke smartphonu Pooch Selfie, které se veze na vlně populárních selfie.

Každý, kdo někdy zkoušel vyfotit svého psa, uzná, že pokud se nejedná o skutečně flegmatické a poslušné zvíře, je poněkud obtížné udržet jeho pozornost, a přesvědčit ho, aby se dívalo přímo do fotoaparátu. Pořídit si s ním selfie, když si myslí, že si s ním budete hrát, je pak takřka nadlidský úkol.

Pooch Selfie

S Pooch Selfie, které využívá fascinaci psů pro míčky, je to však naopak zábava. Jedná se v podstatě o plastový držák, který jednoduše nasunete na horní hranu telefonu a do jeho širší části mezi dvě ramena umístíte tenisový míček. Pes se tím zabaví a rád vám zapózuje.

Pooch Selfie

Potřebuje extra motivaci? Stačí jednoduchým pohybem vyndat míček, párkrát mu s ním zamávat před očima nebo si ho nechat aportovat. Poté už ho jen vrátíte do nástavce a můžete fotit. Míček pevně drží jak v pozici na výšku, tak i na šířku a můžete s ním fotit zadní i přední kamerou. Pooch Selfie je sice speciálně navržený pro použití s iPhony a telefony z řady Galaxy od Samsungu, nicméně pracuje univerzálně s většinou smartphonů a tabletů.

Pooch Selfie

Jeden Pooch Selfie včetně míčku můžete mít v rámci kampaně už za 13 dolarů (310 Kč). Za 35 dolarů (840 Kč) pak k tomu dostanete i stylové tričko s logem. Výši poštovného výrobce neuvádí. Očekávané datum dodání je už letošní prosinec, takže to stihnete na focení pod vánočním stromečkem.

  • Odkaz: www.kickstarter.com
  • Do kdy: 16. 10. 2015
  • Požadovaná částka: 7 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 36 375 dolarů (9. 10. 2015 12:00)

Ženy mohou mít své dny pod kontrolou i přes Apple Watch

Chytrých erotických hraček se na serverech komunitního financování objevila celá řada, i my jsme jednu nedávno v našem seriálu měli. Nápad, který úspěšně sbírá prostředky na Kickstarteru nyní však míří do jiné oblasti v životě ženy. Looncup je první chytrý menstruační kalíšek na světě, který umožní s pomocí smartphonu nebo Apple Watch sledovat, měřit a analyzovat menstruaci.

Menstruace není žádná legrace a velká část žen kromě každoměsíčních změn nálad a bolestí zažívá i silný stres. Looncup si přitom klade za cíl zmírnit tento stres a navrátit ženám jejich svobodu. Získají přitom cenné informace po jejich zdraví.

Looncup

Kalíšek je vyrobený ze 100% bezpečného lékařského silikonu. Ve spodní části obsahuje zabudované senzory, které měří objem a barvu krve. Pod nimi je baterie, která je o velikosti kontaktní čočky a vystačí na více než šest měsíců provozu. Ke smartphonu se připojuje přes energeticky nenáročné Bluetooth 4.0, k čemuž slouží anténa ve spodní části kalíšku.

Looncup

Aplikace, která bude k dispozici pro Android i iOS, vám nabídne váš menstruační kalendář s množstvím krve po jednotlivých dnech, ale i push notifikace. Ty vás začnou upozorňovat od naplnění kalíšku, který má kapacitu 25 mililitrů, z 50 procent a intenzivněji při dosažení kapacity 70 procent, že se blíží čas k vyprázdnění. Praktické je i zobrazení zbývajícího času. V různých odstínech je přitom znázorněna graficky i barva krve.

Looncup

Stejné informace jako ve smartphonu, včetně upozornění na zbývající čas a nutnost vyprázdnění, obsahuje i aplikace pro Apple Watch. Žena, tak má veškeré potřebné informace vždy po ruce.

Looncup

V rámci limitované nabídky můžete jeden Looncup s dopravou zdarma už za 40 dolarů (960 Kč). Dva kalíšky vyjdou už na 55 dolarů (1 320 Kč) a čtyři jsou za 110 dolarů (2 650 Kč). Odhadované datum dodání je stejně jako dostupnost aplikací v lednu 2016.

  • Odkaz: www.kickstarter.com
  • Do kdy: 30. 10. 2015
  • Požadovaná částka: 50 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 70 120 dolarů (9. 10. 2015 12:00)

Zdroje: kickstarter.com, kickstarter.com

Diskuze ke článku
anonymní uživatel intranetu
Moderní technika je v pi**.....
Maty
Manželka se ptá, jak se kalisek "zavádí" ? :-D
Moňulka
Na netu jsou různé rady, ať se manželka podívá :D
Jinak to s tím kalíškem zní dobře, jsem zvědavá na recenze! :)
Areon
Kam ten svět spěje :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze