GadgetMix: batoh moderního muže a potěšení s Apple Watch

4

V dnešním díle našeho pravidelného seriálu nás zaujal na Indiegogo zajímavý batoh, který je plný technologií a dokáže z vašich elektronických hraček, ať již smartphonu nebo tabletu, vymáčknout skutečné maximum a nemusíte se s ním bát dostat se z dosahu elektrických zásuvek. Druhým gadgetem je pak první erotická hračka podporující ovládání přes Apple Watch.

Revoluční batoh budoucnosti pro všechny technologické nadšence

Své oblíbené elektronické hračky můžete nosit v jakémkoli batohu nebo tašce, ale iBackPack se stane jednou z nich. Na první pohled elegantní městský batoh se od běžných batohů neliší ani rozměry ani hmotností, ale je doslova prošpikovaný elektronikou.

Už na první pohled zaujme jeho čtveřice USB portů a zatažitelný nabíjecí kabel. Dnešní smartphony jsou mnohem energeticky náročnější než staré telefony, které bez problémů vydržely na jedno nabití týden. Běžně je nabíjíme každý den a při náročnějších činnostech vydrží jen pár hodin. Ještě horší je to pak s výdrží tabletů. Ve výbavě batohu proto nemůže chybět powerbanka.

iBackPack

Tvůrci se přitom nemuseli ohlížet na kapesní rozměry a raději kladli důraz na kapacitu. S masivními Li-Pol bateriemi se už nemusíte bát, že by vám v nejnevhodnější okamžik došla energie. Jejich kapacitu můžete navýšit až na 40 000 mAh. Přibalená univerzální nabíječka disponuje hned čtyřmi USB porty a nástavci pro různé systémy zásuvek, což ocení především ti, kdo často cestují.

iBackPack

Další funkci reprezentuje 3G & 4G Wi-Fi hotspot, ke kterému se může v jednu chvíli připojit až ze šesti zařízení. Výrobce se dohodl s některými operátory na speciálních cenových podmínkách mobilních dat, které slibují až poloviční úsporu nákladů. To se však týká zejména amerických uživatelů.

Nejen prací živ je člověk, a jestliže Wi-Fi hotspot oceníte například při vyřizování pracovních záležitostí na notebooku, pak vestavěná Bluetooth reprosoustava je ideálním společníkem pro zábavu.

iBackPack

O takový batoh byste jistě neradi přišli. I na to tvůrci pamatovali a zabudovali do něj GPS sledovací systém a Bluetooth Proximity Locator. Pokud by se chtěl zloděj nenápadně vykrást s batohem hlasitá siréna a volání zburcuje celé okolí. Pokud by se batoh přece jen ztratil jednoduše v aplikaci pro Android nebo iOS na svém mobilním zařízení lokalizujete jeho polohu.

iBackPack

V rámci kampaně můžete mít iBackPack – Power BackPack s dvěma 6 000mAh bateriemi a bez Wi-Fi hotspotu už za 149 dolarů (3 600 Kč). Předpokládaná maloobchodní cena přitom bude 249 dolarů (6 000 Kč) a ušetříte tak 40 procent. Za 199 dolarů (4 800 Kč) dostanete iBackPack Wi-Fi s W-Fi hotspotem a dvěma 8 000mAh bateriemi. Předpokládaná maloobchodní cena je 299 dolarů (7 200 Kč), takže ušetříte třetinu. Předběžné datum dodání je březen 2016.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 13. 10. 2015
  • Požadovaná částka: 50 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 166 478 dolarů (20. 8. 2015 23:00)

Potěšení skrz smartphone i Apple Watch

Mobilní telefony se staly nedílnou součástí našich životů a dotýkají se všech aspektů včetně intimity. Na trhu již existuje celá řada erotických hraček, které nějakým způsobem spolupracují se smartphony. Další v řadě je Blush Vibe, který se nyní uchází o podporu na Indiegogo a který kromě smartphonů s Androidem a iOS podporuje dokonce jako první erotická hračka na světě i chytré hodinky Apple Watch. O tom, že mají uživatelé o takové hračky zájem, přitom svědčí i to, že dvojnásobku požadované částky dosáhl během pouhých tří dní.

Tato hračka okoření váš sexuální život. Nezáleží na tom, jestli se chcete věnovat sami sobě nebo v páru v soukromí nebo na veřejnosti. Vždy je však zajištěna diskrétnost. Růžová zaoblená hračka je dlouhá 18 centimetrů, má kapkovitý tvar s masivní hlavou a dlouhým štíhlým výstupkem, který slouží i jako anténa. Vyrobená je z 100% lékařského silikonu a samozřejmostí je i voděodolnost. Přestože nabízí skutečně silné vibrace, je ve skutečnosti velice tichá. Integrovaná baterie vystačí na 1 až 1,5 hodiny nepřetržitého provozu a jednoduše jí dobijete přes USB.

K chytrému zařízení se připojuje přes klasický Bluetooth. Při přímé viditelnosti má dosah kolem 9 metrů, jinak klesá na 1,5 až 3 metry, což je stále dostatečná vzdálenost. V aplikaci nejen ovládáte vibrace, ale můžete si vytvářet nebo stahovat vzory vibrací nebo můžete synchronizovat vibrátor se svou oblíbenou hudbou. Zajímavou funkcí je zvuková aktivace, kdy aplikace dovoluje použít mikrofon smartphonu a vibrátor vibruje podle okolí. Můžete ho vzít například do klubu nebo na koncert.

Blush

Aplikace však dovoluje používat vibrátor i partnerům, kteří jsou například na různých kontinentech. Potřebují k tomu jen dva telefony, kdy jeden funguje jako vysílač a druhý hračku jeho prostřednictvím ovládá přes internet stejně, jako kdyby byl ve stejné místnosti. I v tomto případě si můžete vytvářet a posílat vzory vibrací, nebo pokud máte oba Blush Vide, synchronizovat jeho vibrace. Součástí této funkce je i posílání šifrovaných zpráv a obrázků, které jsou posílány přímo do telefonu vašeho partnera, aniž by se ukládaly někde na server.

Podobným způsobem funguje i ovládání přes Apple Watch, které také s iPhonem komunikují prostřednictvím Wi-Fi. Integrace Apple Watch navíc nabízí snazší přístup k ovládacímu panelu. Hodinky na zápěstí vám navíc dovolují mít obě ruce volné.

V rámci kampaně na Indiegogo může být Blush Vide váš už za 59 dolarů (1 400 Kč) a šetříte tak čtvrtinu předpokládané maloobchodní ceny. Poštovné pak vyjde na 5 dolarů (120 Kč). Předběžný dodací termín je prosinec 2015, takže byste mohli stihnout ještě letošní Vánoce.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 13. 10. 2015
  • Požadovaná částka: 10 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 21 617 dolarů (20. 8. 2015 23:00)

Zdroje: indiegogo.com, indiegogo.com

Diskuze ke článku
Pastor
Ty voe co oni nevymyslí :) robertka na dálku :) vrazím ho starý do prďochu a z putyky jí budu uspokojovat :) no a uspokojený budeme vlastně oba :D
Zdeněk
Nic nového.
We-Vibe 4 Plus
Martin
Ten batoh mě docela zaujal, tak jsem si říkal, že bych si ho objednal.... ale 50 dolarů poštovné mě docela odradilo....
R1S0
Mohol to byt idealny batoh, ak by nemal viditelne usb porty,a ten nezmyselny reprak....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze