Fotogalerie Apple iPhone 5 – srovnání s iPhone 4S

10

I přes všechny hlasy pochybovačů ukázal Apple svou sílu a zahájení prodeje nového iPhone 5 bylo i v České republice rekordní. O půlnoci ze čtvrtku na pátek začal Vodafone a T-Mobile prodávat nové jablečné telefony za akční ceny. Co si vlastně první šťastlivci odnesli domů? Podívejte se na živých fotografiích.

Více fotografií a čísel ze zahájení prodeje najdete v našem půlnočním článku. Za připomenutí rovněž stojí zpráva o 5 milionech prodaných kusech za první tři dny. iPhone 5 je prostě opět úspěšný, o tom nemůže nikdo pochybovat. Nehledě na to, co si o něm myslíte nebo kolik za něj Apple chce. Apple mánie, zdá se, zatím rozhodně nepolevuje.

Pokud vás zajímá více informací o Apple iPhone 5, přečtete si naei podrobné preview. Nyní si ale pojďme prohlédnou tento nový zázrak z Kalifornie na vlastní oči.

Apple iPhone 5 samozřejmě míří i k nám do redakce. Můžete se tak již brzy těšit na první videa, dojmy a později samozřejmě poctivou recenzi.

Diskuze ke článku
Deco
Dobrý den,
slyšel jsem o problémech s oděrkami telefonu. Chci se zeptat, jak vážný a častý je to problém a zda se vyskytuje u černé i bílé verze. Děkuji za odpověď.
Pavel
Dobrý den, dají se na iPadu nějak otevřít office dokumenty (.doc, .odt, nebo podobné) třeba v aplikaci Pages nebo jiné?
majo


lukyno666

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze