Fitbit: nové modely Surge, Charge a PurePulse

Fitbit se delší dobu neukázal s žádným novým produktem, ale to se teď mění s uvedením tří nových modelů Surge, Charge a PurePulse. Ty mimo jiné umějí měřit srdeční tep, zobrazit čas, datum, spálené kalorie, aktivitu a intenzitu cvičení. Nabídnou ale také GPS, notifikace a možnost měření atmosférického tlaku.

Fitness produkty od Fitbitu byly poslední dobou ponechány zubu času a žádné nové trackery nebyly představeny. To se však brzy změní, jelikož se objevily informace o nových obchodních značkách od Fitbitu. Mezi nimi jsou názvy Fitbit Surge, Fitbit Charge a Purepulse. Všimněte si, že Purepulse nemá značku Fitbit a mohlo by se tak jednat o produkt, který má s Fitbitem pramálo společného. Purepulse by měl být snímač na zápěstí, který na displeji ukazuje čas, datum, srdeční tep, spálené kalorie, aktivitu, intenzitu a námahu.

Uniklý Fitbit Concept P. Mohlo by se jednat o jeden z nových produktů

Fitbit Surge vypadá, že je primárně zaměřen na běžce, hlavně díky přítomným informacím o atmosférických podmínkách, jako je rychlost větru a další informace o počasí. Dále má krokoměr, výškoměr a displej, na kterém se zobrazují příchozí hovory a zprávy. Tím výčet specifikací nekončí a dále je zde měření srdečního tepu, GPS, ukazování směru, vzdálenosti, rychlosti, rytmu a tras. Fitbit Charge bude nejspíše nižší model Surge, jelikož má nabídnout prakticky to samé, akorát nebude mít k dispozici GPS a informace o dalších atmosférických podmínkách.

Zdroje: techcrunch.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze