Finská naděje přichází do ČR, nové Nokie Lumia jsou v prodeji

4

Právě dnes se v České republice oficiálně začínají prodávat první dvě Nokie s operačním systémem Windows Phone 7, které rovněž začínají novou éru výrobce. Zopakujme si cenu a místa, kde bude možné novinky koupit.

Oba přístroje se začnou prodávat 1. února 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 12 490 Kč (Nokia Lumia 800) a 7 990 Kč (Nokia Lumia 710). Obě nové Nokie máme již v redakci. Přečtěte si první dojmy z Nokie Lumia 710 a podrobnou recenzi Nokie Lumia 800, kterou jsme vydali právě dnes.

TIP: Ve čtvrtek jsme se účastnili také slavnostního uvedení na domácí trh ve Slovanském domě, podívejte se

Nokia Lumia 710 bude sázet především na barevné provedení

Nokia se poprvé v historii rozhodla, že první vlna zasáhne pouze několik vyvolených obchodních kanálů, které by se měly postarat o kvalitní podporu při začátcích prodejů nových modelů. Nové modely tak 1. února nalezneme na pultech značkových obchodů Nokia v Praze (Palác Flora, OC Smíchov) a Brně (OC Olympia), dále u všech tří operátorů (Telefónica Czech Republic, T-Mobile, Vodafone), ve všech obchodech Electro World a v internetovém obchodě Alza.cz.

Nokia Lumia 800 je momentálně vlajkovou lodí výrobce

Novinky Nokia Lumia jsou v historii Nokie možná jedny z nejdůležitejších modelů, protože na nich závisí celá budoucnost finské společnosti. Budete těmi, kteří pomohou Nokii dostat se v únoru zpět na nohy?

Diskuze ke článku
jimi
Nokia Lumina 800 je OK.
Marek
No teda za 12 000kc bych si radsi koupil něco s Androidem, treba HTC Evo 3D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze