Facebook nabídne možnost vylepšit fotografii před sdílením

6

Facebook přikročil k vylepšení své mobilní aplikace. Novou možností je vylepšení vámi nahrávané fotografie, aby vypadala ostřeji a jasněji – jednoduše celkově lépe. Prozatím mohou vše otestovat uživatelé systému iOS.

Sdílení fotografií na sociální sítě a především Facebook je v dnešní době velmi oblíbené. Ne každý mobil má však dostatečně schopný fotoaparát, případně nemusí fotografovi přát okolní podmínky. Samotný Facebook navíc fotografii po nahrání ořeže a sníží její kvalitu. Výsledek tedy nemusí být takový, jaký jste si představovali. Mobilní aplikace proto nyní doznala inovace v podobě automatického vylepšení při nahrávání nové fotografie.

Facebook

Pomocí tahu prstem na stupnici zvolíte, jak moc chcete váš snímek vylepšit, případně zda jej nevylepšovat. Nasazení této funkce je dost možná také reakcí na síť Google+, která obdobnou možnost již nějakou dobu nabízí. Prozatím je vylepšení fotografií ve Facebooku dostupné pouze ve verzi pro iOS. Brzy by však tato novinka měla být k dispozici i pro Android.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com, techcrunch.com

Diskuze ke článku
Xzeit
A co pro WPhone?
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Už som aj zabudol ako vyzerá odkaz na stiahnutie BlackBerry aplikácie.... BlackBerry lovers do mňa! :D
Honza
No ja bych hlavne ocenil kdyby fb nahral fotku bez uprav :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze