Facebook Messenger pro Windows Phone umí nově sdílet video

4

Do telefonů s operačním systémem Windows Phone přichází aktualizace aplikace Facebook Messenger. Ta nově umožní komunikovat i prostřednictvím videa.

Verze s označením 6.0 umožňuje kromě klasické komunikace prostřednictvím textu a snadného sdílení fotografií, kterého jsme se dočkali v předchozí verzi, také nově možnost posílání videí. Jejich výběr je jednoduchý, stačí pouze jedno tapnutí, tedy stejně, jako v případě obrázků. Aplikace rovněž obsahuje vestavěný přehrávač videa, takže tento způsob komunikace nebude nic brzdit. A samozřejmě nechybí ani obligátní vylepšení výkonu aplikace a odstranění některých chyb.

Zapomeňte na psaní a komunikujte vizuálně.

Aktualizaci byste si neměli nechat ujít ani v případě, že netoužíte nikomu posílat svá videa. Jak totiž Facebook nedávno oznámil, posílání zpráv skrze hlavní aplikaci už dál nebude možné. Pokud používáte testovací verzi Facebook Beta pro Windows Phone, která brzy nahradí současnou pomalejší Facebook aplikaci, nemůžete zprávy posílat už nyní. Místo toho je přímo ve Facebook Beta aplikaci odkaz na Messenger, který tento program spustí a chatovat můžete tam. Podobný přístup bude již brzy zaveden i u aplikací pro Android a iOS.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Pivo
Toto mě štve, já nechci 2 aplikace, já chci jednu! Když si chci občas z mobilu přes FB poslat zprávu, tak musím mít druhou aplikaci. Ale proč, já si snad v prohlížeči na PC taky otvírám dvě okna (pro FB, Messenger)? Nechápu, možná jim samostatná aplikace nabízí více možností, ale jako uživatel když stahuji FB app, tak doufám že to bude FB, ne vykastrovaný! Pokud bychom pominuli, už to že když mám Messengera a píšu někomu na FB, tak mi při každé zprávě řve mobil jak blázen, doprdele proč? Nevidí snad že jsem aktivní na webu? To je fakt idiotský, opravdu.
cardi
Jo s timhle na androidu nemam problem :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze