Facebook Messenger na Androidu nyní umí vícero účtů

11

I když to nejspíše neudělá radost každému, určitě se najdou lidé, kteří na to čekají jako na smilování. Do aplikace Facebook Massenger se nyní můžete přihlásit pomocí více uživatelských účtů.

V nastavení si rovněž můžete zvolit, který účet je chráněný heslem a je jej potřeba zadat a který dovolí přihlášení bez znalosti hesla.

Facebook Messenger

To se může hodit, pokud například sdílíte tablet s více lidmi anebo necháváte svoje potomky přistupovat na Facebook. Můžete tak jednoduše kontrolovat, s kým se stýkají, a vaše soukromí nebude narušeno. Facebook testuje tuto funkci už delší dobu, nyní se ale prostřednictvím aktualizace dostává ven.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: techcrunch.com

Diskuze ke článku
antiFB
řeším opačný problém, jak se facebooku úplně zbavit. na android/note 4 jde jen zakázat, stejně jako dropbox, evernote, flipboard, google +, hangouts, instagram a další chujoviny
Borec
Chápu to správně, že konečně půjde Facebook Messenger vypnout, když budu chtít ? Respektive přepnout na účet, kam mi nebude nic chodit neboli fake účet.
ANO
K cemu je to dobre? To ma snad nekdo na facebooku vic nez jeden ucet?:o) To musi byt peklo!
Jinak na tabletu snad neni problem, aby mel kazdy uzivatel vlastni ucet a na telefonu je specialni mod, jmenuje se "detsky koutek", kde muze byt facebook pro deti (teda za predpokladu, ze se najde dement, ktery poridi facebook diteti:o) nebo nekoho jineho .... vice uctu mi prijde jako zcela zbytecna featura ....
Luciereyesova
Facebook

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze