Endomondo Sports Tracker dostal podporu pro Android Wear

Populární tracker Endomondo Sports Tracker dostal novou aktualizaci, která přidává podporu pro Android Wear, která umožní jeho používání na chytrých hodinkách s touto platformou. Kromě Android Wear přidalo Endomondo rovněž podporu chytrých hodinek Samsung Gear S s operačním systémem Tizen a další funkce a vylepšení.

Můžete ho aktivovat ve vašem zařízení s Android Wear stiskem tlačítka Start, nebo spustit existující cvičení hlasovým příkazem. Případně aplikaci spustit ve vašem smartphonu a v hodinkách využít notifikace. U modelů s možností měření tepu, je pak podporována i tato funkce.

Endomondo Sports Tracker

S touto aktualizací podporuje rovněž Samsung Gear S, které byly představeny letos na konci srpna. Stejně jako u Android Wear je možně používat měření tepové frekvence vestavěným snímačem. Pro její nainstalování musíte mít ve svém telefonu nainstalovaný Gear App Manager. Uživatelé s prémiovou verzí Endomondo PRO si musí stáhnout aplikaci zdarma pro Gear S, ale jejich prémiové funkce se odemknou po přihlášení pomocí přiřazeného účtu.

Další novinky se týkají průvodce tvorby tréninkových plánů, který je nyní jednodušší a vysvětluje, jak pracují všechny předpřipravené plány. Kromě toho byly přidány nové přehledy tréninkových plánů. Své tréninky můžete sdílet na Twitteru a vkládat obrázky.

Stáhnout Endomondo Sports Tracker

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.endomondo.com, play.google.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze