Editace pomocí AI pro Fotky Google budou dostupné i bez předplatného

Editace pomocí AI pro Fotky Google budou dostupné i bez předplatného
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Všichni uživatelé Google Fotek dostanou možnost 10× měsíčně zdarma využít pokročilé nástroje jako Magic Eraser, Photo Unblur a Portrait light
  • Google také oznámil, že úpravy pomocí AI nyní uvolňuje neomezeně zdarma pro všechna zařízení Pixel

Google oznámil, že funkce jako Magic Editor, Photo Unblur, Magic Eraser a další pro úpravy fotografií nyní přicházejí pro všechny uživatele Fotek Google, což znamená, že už pro jejich využití už brzy nebude nutné předplatné.


Google přitom upřesňuje, že funkce jako Magic Eraser, Photo Unblur a Portrait light, jež byly doposavad dostupné pouze s předplatným, se od 15. května zpřístupní všem, a to nejen pro Android, ale i pro iOS, tedy také iPhonům. Kromě toho Google oznámil, že Magic Editor, jenž loni zpřístupnil pro Pixely 8 a 8 Pro nyní uvolňuje neomezeně zdarma pro všechna zařízení Pixel. Tento nástroj, jenž jsme si představili už loni v květnu a který také skvěle glosoval kolega Ondřej Pohl, zaujme působivými schopnostmi, jako je dopočítávání chybějících částí fotky, možnost posunu objektů, změny barev atp.

Všichni uživatelé Fotek Google pak dostanou možnost 10krát měsíčně zdarma využít úprav pomocí umělé inteligence s nástrojem Magic Editor. Stačí, když jejich zařízení splní minimální požadavky, jak se lze dočíst na oficiálních stránkách podpory, což znamená Android 8.0 či novější, iOS/iPadOS 15 či novější a Chromebooky Plus s ChromeOS 118+ a minimálně 3 GB RAM. V případě, že byste chtěli využít více než 10 úprav pomocí nástroje Magic Editor, je potřeba vlastnit zařízení Pixel, případně si aktivovat jeden z prémiových tarifů Google One (2 TB a vyšší), jež jsou dostupné od 299,99 Kč/měsíc.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze