Easter eggs Google Hangouts obsahují poníky a dinosaury

7

Tento týden zveřejnil Google novou aplikaci Hangouts, která v sobě spojuje klasický textový chat a videohovory. Nahrazuje tak dosavadní aplikaci Google Talk, kterou spojuje s dalšími způsoby komunikace ze sociální sítě Google+. Hangouts kromě řady zajímavých funkcí a více než 800 emotikonů obsahuje i šest tzv. easter eggs.

Easter eggs (česky velikonoční vajíčka) v tomto smyslu nemají nic společného s kraslicemi, ale jedná se o skryté a oficiálně nedokumentované funkce a vlastnosti programu, DVD nebo CD, které je možné vyvolat netradiční kombinací běžných uživatelských činností, například zvláštní posloupností stisku konkrétních kláves.

Tip: Vyzkoušeli jsme Google Hangouts pro telefony a tablety

Zaměstanec Googlu Moritz Toxdorff zveřejnil na svém účtu na Google+ obrázek s návodem, jak některou ze šesti skrytých funkcí, které zahrnují poníky, dinosaury, nebo změnu pozadí chatu, vyvolat. Vše, co musíte udělat, je napsat je do okna chatu a stisknout Enter. V současnosti fungují pouze v klientovi na PC (skrze doplněk do Chrome nebo v Google+), ale brzy by se měly objevit i v mobilních aplikacích.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
lucas2008
Já bych tedy raději viděl pořádně kdo je online a mohl setřídit kontakty .... :-(
Durus
Presne ako hovoris, kopec ficuriek, ale zakladna pointa chyba. Takto isto je na tom aj Viber. Kedze som si nebol isty, kedy si dotycny spravu precita, tak som presiel na Gtalk. Keby skype nevycucaval baterku tak drasticky, tak je asi najlepsi.
bula
Viber ale ted po aktualizaci ukazuje, zda je dotycny online. Po rozkliknuti chatu vam to napise pod jmenem kontaktu. Me nejvice vyhovuje viber, take k kvuli desktop verzi.
Bula
To neni mozny, ja mam starou shitku htd desire z. :D Kdyz se klikne na konverzaci, tak v levym hornim rohu je napsan kontakt, kdyz je on je napsano online, kdyz ne, tak, kdy byl naposledy online a nebo nic. ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze