Samsung vám vrátí 1 500 Kč při nákupu Galaxy S5 nebo Galaxy Alpha

11

Se speciální vánoční akci přichází počínaje dnešním dnem Samsung. Pokud se rozhodnete zakoupit model Galaxy S5 nebo Galaxy Alpha, obdržíte u vybraných prodejců 1 500 Kč nazpět formou akce cashback. Kromě oficiálního obchodu Samsung akce platí i u většiny známých tuzemských obchodů s elektronikou.

Jihokorejský Samsung se rozhodl podpořit vánoční prodeje a na českém trhu dnes spustil další akci cashback, u které získáte 1 500 Kč nazpět při nákupu vybraných modelů. Aktuální akce se týká vlajkové lodi Galaxy S5 s 5,1palcovým FullHD displejem, 16megapixelovým fotoaparátem nebo čtečkou otisků prstů, a modelu Galaxy Alpha, který platí za stylového zástupce s kovovým rámem, 12megapixelovým fotoaparátem nebo rovněž čtečkou otisků prstů.

Samsung Galaxy S5 a Galaxy Alpha

Slevu získá každý zákazník, který uvedené modely zakoupí v období od 15. prosince do 31. prosince 2014 a nejpozději do konce letošního roku se zaregistruje na webových stránkách www.samsung-bonus.eu, kde následně zadá výrobní číslo zakoupeného telefonu a naskenuje účtenku. Celá akce je však omezena nejen časově, ale především počtem 1 100 zaregistrovaných. Je tudíž možné, že bude ukončena dříve.

Oba Samsungy v akci jsme již testovali

Na slevu máte nárok samozřejmě v sítích obchodů Samsung, které najdete v Praze (Centrum Černý Most, OC Chodov, Palladium, OC Nový Smíchov, Brně (OC Olympia), Liberci (OC Forum), Olomouci (OC Šantovka) a Hradci Králové (OC Futurum). Dále mezi partnerská místa patří Alza.cz, Czc.cz, Comfor, Datart, ElectroWorl, Elvia Pro, Euronics, Expert Elektro, Mall.cz, Mironet.cz, Mobil Pohotovost, O2, OKAY, Planeo Elektro, SPACE, Sunnysoft.cz, T-Mobile, T.S.Bohemia, Tesco a Vodafone.

Diskuze ke článku
?
Tamtungy uz nejsou jako driv. Obz last S5 musi byt pruser, to uz je tusim 2. Cashback
neprihlaseny
neskutecni blbci. zajimalo by mne kdo si koupi telefony za plnou cenu. delaji podobnou blbou strategii jako hypermarkety ktere vse stale predrazuji aby to mohli pak do akci zlevnovat cimz naucili lidi ze vlastne chodi na nakupy pouze podle akci. osobne jsem uvazoval o s5 na podzim s 30% slevou a cash back 2500. byl jsem na andelu i chodove a kdyz videl fronty tak odjel a nastval se na samsung ze z nas delaji ovce.
o s5 bych stale stal ale maximalne do ceny 10000. takze az bude tak uvidim.
lg prodava sve g3 od zacatku za mene penez bez nejaky vlezlych akci a dari se mu lepe a mezi lidmi nevyvolava na vyrobce takovy vztek.
neprihlaseny
posledni dobre samgungy byly asi s4 a note 3. dalsi zmeny vedly misto zmensovani ke zvetseni a stale chybi navic dokonala vodotesnost note 3 a u s5 je pochybna
Michal
Podle mě by měli slevit tak na 8000 a pak to bude cca odpovídat. Samsung za ty telefony chce skoro to co Apple a i když se Apple hodně pohoršil stále má ,,koncept,, a dobrý OS. Samsung by se měl oprostit od Googlu nebo použít jen čistý Android. Tak či tak je pro mě synonymem pro ,,laciné,, telefony, i když alpha nevypadá špatně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze